![]() |
nerden cikti buya, resmen basimizin belasi yolda görürsem suratina tükürcem bunun |
koray gitsin ya ne faydası varki |
ya herkes herşeyşeyi nekadar güsel biliyoo zaten gıcık kapıyorum şu bilmeden yorm yapanlara ne sinan ne celal nede yıldırım demirören ne varsa biz beşiktaş taraftarında var keşke paramız olsa kulübü satın alsak ÇARŞI |
Bu adamlar böyle Beşiktaşlı işte.Klüpte görev alınca ekmek yiğince en kral Beşiktaş' lı.Görevden ayrılınca en kral dönek.Ben böyle adamlarımın konuşmasına hepimiz gibi yorum bile yazmak istemem... |
bu transferlerin kof çıkması zaten ALLAH'ın emri ama yinede bir ihtimal diyelim ama tahminim s.engin,e.sağlam,demirören el,ele sezon sonu giderler bence BEŞİKTAŞ'ımızı zor günler bekliyor.......... |
celal kolot zaten paso laf soyluyo beşiktaşlı bı ınsan laf soylerken dıkkat etmelı |
Bence artık yıpratılmamalı takım lig başlamadan yıkıma başlandı iki maç ispat için yeterli değil |
ya aslında bu adam sureklı bombalıyor zarar verıyor belkı ama soyledıklerının cogunda haklı Sinan engin kefilim dedi diye toraman ve uzulmezı gonderıp ya da gozden dusurup yabancıların ılk 11 de yerını garantıledi Holosko alınırkende verılen oyuncular yanlıstı ayrıca BAtuhan ın maası bır an once artırılmalı bu konularda kesınlıkle katılıyorum |
kolot sen serefsizin en onde gidenisin sen besiktasliysan bende cumhur baskaniyim adi serefsiz reklamci pust |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 12:28 . |