![]() |
ümit karan gerçekten çok beğendiğim bi futbolcu ama söz konusu i.toramanın gitmesiyse i$ler dei$iyo... |
kolpa haber ya salla gitsinn... |
yha bence bütün bjk toplansin toraman gitmesin diye biseyler yapalim..off ztn defansimiz yeni bari eskilerden biri olsun..hem toraman gibi bi futbolcuyu nasil bulcaz ya.. |
arkadaşlar ibrahimlerin affedilmesi biraz zor.çünkü Ertuğrul hoca kararımız kesindir dönmeyeceğiz demiş...o sözden sonrada dönmezler heralde... ooooy oy göz göre göre gidio toraman ve biz hiç bişey yapamıoruz... |
bu gunlere de geldik ya anasini satayim necatinin fiyatina 2 tane yeni genc transfer yapilir umit karan buraya besiktasa gelir ve hic faydasi olmaz benim gorusum bu bu kadar da yanmaz be kardesim umiti satsan satilmaz versen kimse almaz hadi buyur ertugrul haca simdi kafayi calistirma zamani iste seni de gorecegiz umarim yalanci cikarim ama biliyorum ipler baskalarinin elinde umarim ben hakli cikarim not; kimdir yahu necati umit karan ac be gozunu kartal cikintiya mi ihtiyacimiz var yoksa ........ |
toraman satmaz bizi |
kardesim bu zamanda terlik kavgasi cok salaklik medya olayida savsakliyor bu da herkesi etkiledi uzulmezin gitmesi lazimda ulan ne bicim oyun be bu oynayin bakalim kazanan kim olacak ....gorucez yakinda |
Alıntı:
ya nie takasda kullanılıo.takas edilecek kadar değersizmi toraman.takas falan etmiyoruz kardeşim alala yaaa.... |
evet bence beşiktaşın içinde bi olaylar dönüo ama bakalım hayırlısı... |
yalan haber |
Türkiye`de Saat: 09:48 . |