![]() |
Besiktas Basketbol takimlarinda Gelenler ve Gidenler ... Beşiktaş ColaTurka Bayan ve Erkek takımlarımızda geçen sene ile bu sene yapılan değişiklikler şöyle; BEŞİKTAŞ COLA TURKA ERKEK BASKETBOL TAKIMI GİDEN OYUNCULAR christian dalmau brian chase preston shumpert sandro nicevic kaya peker sinan güler onur aydın predrag drobnjak erkan veyseloğlu KALAN OYUNCULAR mehmet yağmur rick apodaca cevher özer arın soğancıoğlu GELEN OYUNCULAR haluk yıldırım adem ören ömer ünver muratcan güler mire chatman mario austin jovo stanojevic BEŞİKTAŞ COLATURKA BAYAN BASKETBOL TAKIMI GİDEN OYUNCULAR jelena spiric seda erdoğan esra erden nilay yiğit dilek ünüvar nazlı güler korana zanze vanessa hayden stacey lovelace şaziye karslı GELEN OYUNCULAR shay doron alexis hornbuckle laura harper naile ivegin müjde yüksel seda tekindağ tuğba taşçı |
geçen seneki takımdan kimse kalmadı ,her sene baştan takım kuruyoruz,bu işler böyle olmaz |
shumpert gittimi hakkaten |
Vay halimize, vay vay vay. Neyseki Apodaca var.. |
Shumpert konusu halen netlik kazanamadı. Aynı pozisyonda oynayabilecek Haluk ve Ömer var kadroda şu an için. Aslında bench olarak geçtiğimiz sezona göre daha iyi durumdayız. Tek sorun yerli oyuncularımızın ilk beş için ne derece katkı sağlayacağı. Yabancılarda sorun olacağını sanmıyorum. |
jovo stanojevic kim hiçbiyerde yazmıo transferi |
Jovo yeni pivotumuz. 2.07 boyunda ve geçen sezon Polonya'nın Euro League takımı Prokom'da oynuyordu. İyi bir transfer eldeki bütçeye göre.. |
5 ve 3 nolu pozisyona 2 adet ilkbeş oyuncusu alınırsa bence geçenyılki kadroyu aratmaz diyorum |
Shumpert'ın takımda kalması kesinleşirse başka transfer olacağını sanmıyorum. Onunla birlikte 5 yabancımız var zaten. Ayrıca Shumpert'la birlikte Haluk Yıldırım ve Ömer Ünver 3 numara oyuncusu, o bölgeye transfer yapılmaz artık. 5 numara için Jovo ve Adem var, belki üçüncü bir uzun alınabilir yerlilerden.. |
şaziye ve korona hangi takıma transfer oldu? neoRock kardeş bilgin varsa aktarırsan sevinirim. |
Şaziye halen kadromuzda, hatta milli takıma seçilen oyuncularımızdan biri. Zanze henüz başka bir takımla sözleşme yapmadı galiba, bununla ilgili bir haber çıkmadı henüz.. |
Alıntı:
|
jovo resmi sitede var ALLAH'TAN Apodaca kaldıda sevdiğim bir oyuncu daha gitmedi... muratcan harbiden geldiyse kardeşi gitti abisi geldi olmuş... hayırlısı artık ne diyim... |
Komple değişti takım ya |
Giden yabancılar gerçekten kayıptır.. Sinan ı elde tutmalıydık.. Kaya nın gidişi bence okadar önemli değil zaten son zamanlarda çok formsuzdu.. Gelen 2 amerikalı gerçekten çok kaliteli isimler. Sırp pivotu bilmiorm ama fena değil kariyeri. Ama şu kadroyla geçen seneki başarıya yaklaşamayız. |
Alıntı:
|
Uzun rotasyonumuz gerçekten çok kısıtlı şu an. Adem, Jovo, Austin ve Cevher var. Bir veya iki yerli uzun daha olsa uzun vadede yararlı olabilir. Şu an için yerli uzun olarak boşta olan kaliteli bir isim yok gibi. Belki sezon sonuna doğru başarılı maçlar çıkartan ve Karşıyaka kadrosunda bulunan Emre Bayav veya Galatasaray'da sorunları olan Cemal Nalga olabilir.. |
Aman! Cemal Nalga eksik olsun, o adamın bir şeyden anladığı yok yaf... |
gelenler bence gidenleri aratacak.çok yanlış yaptılar.erkeklerde bence preston shumpert,sandro nicevic,kaya peker,sinan güler bayanlarda nilay yiğit,dilek ünüvar,nazlı güler,korana zanze,stacey lovelace gitmemeliydi |
BEŞİKTAŞ JİMNASTİK KULÜBÜ Linkini de vereyim; Seda , Naile , Şaziye ve Tuğba. Beşiktaş v Milli takım. Nilay ayrıldı ayrılmasına da sevindim, ben ondan daha yaratıcı basketbol oynuyorum. Beşiktaş'ta oynamayı hiç haketmedi. Şaziye'nin akıbetini bilmiyorum yalnız. Takımda kalacak mı? |
Şaziye büyük ihtimalle kalacak, yani şampiyonada dikkatleri çekip bir takıma transfer olmazsa tabi.. |
iki takımımızda geçen sene çok iyiydikaliteli bi kaç takviye ile yine zirveye oynardı böyle takımları neden sil baştan kurarlar anlamam. |
Türkiye`de Saat: 16:44 . |