![]() |
Cisse'nin yerine Cardozo http://cache.viewimages.com/xc/53097...0A659CEC4C8CB6 Beşiktaş Yönetimi; İspanyol takımlarından teklif alan Fransız yıldızı gönderirse, Matias Delgado´nun babası Eduardo´nun önerdiği Tangocu yıldız için harekete geçecek... 27.7.2008 Edouard Cisse giderse, Beşiktaş’ın hedefindeki yıldız belli... CARDOZO Delgado’nun babası Eduardo’nun, Beşiktaş’a Cardozo’yu önerdiği ortaya çıktı. Bu gelişmeden sonra Cisse’yle yolların ayrılması gündeme geldi Boca’da oynuyor Beşiktaş'ta yaşanan Cisse ikilemine yeni bir perde daha eklendi... İspanyol kulüplerinden teklifler aldığını yönetime bildiren Fransız oyuncu hakkında Ertuğrul Sağlam ‘Kalmalı’, Sinan Engin ise ‘Gidebilir’ raporu vermişti. Ancak Sağlam’ın raporu doğrultusunda takımda kalan tecrübeli futbolcunun yerine çok uzaklardan ünlü bir yıldızın önerildiği ortaya çıktı. Arjantin’in Boca Juniors takımından Neri Cardozo, Beşiktaş’a teklif edildi. Mercek altına alındı Geçtiğimiz hafta içinde İstanbul’a gelen Matias Delgado’nun babası Eduardo, kulüple sözleşme yenileme konusunda görüşmelerde bulunmuş ve anlaşmaya varmıştı. Eduardo’nun, Boca forması giyen Cardozo’nun çok yetenekli bir futbolcu olduğunu ve futbol yaşamını Avrupa’da sürdürmek istediğini Beşiktaş’a ilettiği belirtildi. Öneriyi dikkate alan Sinan Engin, Cardozo hakkında iyi referanslar aldıktan sonra Cisse’nin gidişine yeşil ışık yaktı. 2 KEZ MİLLİ OLDU 21 yaşındaki Neri Cardozo, orta sahanın ortasında ve solunda görev yapabiliyor. 2003 Dünya Gençler Şampiyonası’nda dördüncü olan Arjantin Milli Takımı’nın formasını giyen Cardozo, turnuvanın en göze çarpan isimleri arasındaydı. Genç yaşına rağmen, Arjantin Milli Takımı’nın da formasını giyen Cardozo, “Artık Avrupa’da futbol oynamak istiyorum” açıklamasından sonra tepkileri üzerine çekmiş ve Boca’daki formasını da kaybetmişti. Güçlü bir oyuncu profili çizen Cardozo, frikikten attığı gollerle de dikkat çekiyor. NERİ CARDOZO KİMDİR Ülkesi: Arjantin Doğum yeri: Mendoza Doğum tarihi: 08.08.1986 Boyu: 1.72 Kilosu: 62 |
cisse yi göndermicez diyolar ama hayırlısı |
cisse kalmalı dün takımın en iyilerinden biriydi müthiş oynadı boboya gol pasını verende oydu yanında uğur da olunca performansı üst düzeye ulaştı daha da agresif oynamaya basdladı.. |
cisse yi yollamazlar ama yedekte olur biliyosunus bizde sakatlık çok oluyo :D |
Neri Cardozo harbiden kaliteli bi oyuncu.. Gelecek vaadeden 1 genç.. Türkiyede büyük oyuncu olabilir.. |
ewt cardozo gelecek vaadeden bi oyuncu ama cissennde gtmesi pek doğru değl bnce. . |
yetenekli bir oyuncu evet |
bnce yalan haber... |
fahriyi göndermeseydik cisse gitsin derdim |
cisse ile ilgili bişeyler oluor ama bakalım hayırlısı |
eğer olursa ben derim ki Nobre yi internacional e satsınlar. Fatih tekke yi alsınlar . Cisse nin yerine de Cardozoyu Alsınlar fenerbahçe galatasaray transfer görsün Cardozo gibi genç bir yıldızı kadroda görmek çhok isterim ve 3 5 tane forma bile alırım . |
cardozo gercekten gelecegı cok parlak cısseyıde on lıbero olarak begenmedıgım dusunulurse cok yerınde bı transfer olur acık ara sampıon oluruz |
cardozo ofansif orta saha ama cisse defansif |
bence bu adam bu alınmalı süper bi adam |
arkadaslar cardozo sol kanattada oynayabiliyor yönetim serici göndermeli telloyu geriye çekip bu adamı almalı sola.yada tello geride aydın ileride oynasın ama seriç ten pek hayır gelmez bize |
Bence Cisse'nin yerine Basinas alınmalı.. Mallorca'da oynuyordu ama kontratı bitmiş yani serbest.. Tam bu bölgenin adamı. defansif çok iyi hızlı kontra atak başlatabiliyor ve çok da iyi şut çekiyor.. oynu disiplini süper.. zaten yunan milli takımının değişmez ismi yıllardır.. O bölgeyi çok iyi dolduruyor ve kapatıyor.. Bu koşullarda alabileceğimiz en iyi adam olur.. Cisse'nin bize faydası olmaz mutlaka elden çıkarmak lazım.. |
cisse giderse orta sahada alternatifimiz azalır geçen seneki sıkıntı sürebilir.BU sezon büyük ihtimalle 2 ön liberolu oynucaz cisse bize lazım her ne kadar iyi oynamasadaaa |
fahriyi göndermeselerdi cisse yerine oynardı uğurla beraber bu sayede cardozo yuda alabilirdik ama şimdi cisse giderse ön libero sorunu patlak verecek tekrardan |
Arjantinden dmf çıkmaz.Ayrıca adamın boyu 170 Cissenin 188.Rakip kalecinin attığı degajlar hep Cissede kalıyoor. |
cadozo ofansif bir oyuncu...cisse nin gönderilip onun alınması çok yanlış olur...cisse nin fiziği de ön libero için gercekten çok iyi bence cisse kalmalı...evet denildiği gibi belki seriçin yerine ama o da mümkün değil adam yeni geldi... |
mehmet topuzu istiyorum bennn !! |
Eğer Cardozo'yu almayı becerebileceklerse Cisse'nin gitmesini isterim elbette, ama bizimkiler beceremez, bu saatten sonra ne bir yabancı oyuncumuz gider ne de yabancı bir oyuncu gelir... |
Alıntı:
arjantınden on lıbero cıkmaz mı asıl dunyanın en ıı on lıbero oyuncu cıkaran 3 ulkesınden bırı bı dusun ıstersen cambıasso mascherano gago banega ılk aklıma gelen ısımler bunlar |
Alıntı:
|
iki tip ön libero var bitanesi cisse vieira tipinde uzun fizik gücü ve defansif özellikleri iyi oyunculardır birde pirlo gago mascherano tipinde ofansif yönü teknik seviyesi üst düzey oyuncular vardır bizim ihtiyacımız cisse tipi ön libero olduğu için cisse gönderilmesin! neri cardozo zaten önlibero değil sağ sol kanat ve ofansif orta saha oynuyor. |
cardazo gerçekten yetenekli bi oyuncu ama cisse ninde bu sene takıma büyük katkı yapacagını düşünüyorum.cisse kalsın cardazo gelsin :D |
Bu olayı Ricardinhonun transferine benzettim.Vallahi korktum.Başkan inşallah açıklamaz;Arjantin milli takımının önliberosunu aldım diye. |
Cisse gitmesin |
pirlo gago xavi vs. oyuncular dmf degil cmf dir on libero dedigin boylu poslu guclu olur.... |
Bize şuan zaten DMF değil CMF lazım bence.. Oyunun 2 yönünü de oynayabilen 1 oyuncu..Bu sezon Çift ö.libero oynicaz gibi duruyor ve DMF Uğur İnceman Olur.. Cmf olarak da Cardozoyu Cisse ye tercih ederim.. O adamı bu sene 3 e alırsak 2 sene sonra 8-9 a rahat satarız hem. Cisse Öyle değil ama bu sene oynar seneye ülkesine döner beleşe.. |
bence cisse gidebilir gerek 1.5 milyon euro maaş alması gerekse aurelio gibi mehmet topal gibi basan rakibi ısıran rahatsız eden bir ön libero olmaması bunun önünü açıyor |
cisse kalmalı o BEŞİKTAŞ'ımızın en kaliteli oyuncusu cardozo dan daha iyi bence |
bu adam sol kanat bildiğim kadarıyla |
yha rahat olun transfer döneminin başı olsaydı eyvallah ama bu saatten sonra ne kimseyi satarız nede kimseyi alırız transfer olayı bitmiştir . . . Beşiktaş JK |
Haklısın busaatten sonra bu işler olmaz |
bi arjantinli daha güzel olur bence cisse ne bilim ben cok tuhaf buluyorum o adamı sadece işini yapıyo bi makara özelligi yok walla |
1- haber 1 aya öncenin haberi 2- olsa süper olurdu ama bu saatten sonra zor keşke olsa |
Bence sistem oturmuşken gerek yok. |
bence cisse den 10 gömlek üstün bi oyuncu hem daha yetenekli ve genç 2. bir bobo vakkası neden olmasın ? |
Türkiye`de Saat: 06:46 . |