![]() |
kayserispor sporting lisbon takımınından milan puroviçi renklerine kattı Kayserispor, Portekiz'in Sporting Lizbon takımından Karadağlı forvet futbolcu Milan Puroviç'i 1 yıllığına kiraladı. Genel menajer Süleyman Hurma, Kadir Has Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, sezon başından beri santrfor arayışlarının sürdüğünü anımsatarak, Iglesias'ın mukavelesinin karşılıklı feshinden sonra Milan Puroviç'i renklerine kattıklarını kaydetti. Futbolcudan memnun kalmaları durumunda opsiyonu kullanarak, Puroviç'in 4 yıl daha Kayserispor'da kalmasını sağlayacak şekilde sözleşme imzaladıklarını ifade eden Hurma, şunları söyledi: “Milan Puroviç'ten çok umutluyuz. Genç bir oyuncu olmasına rağmen takımına ve milli takım formasıyla ülkesine önemli katkılar sağlamış. Kulübümüze kısa sürede adapte olup, hedeflerimizi gerçekleştirmemize katkı sağlar diye umuyorum. Kayserispor'a hayırlı olsun.” Milan Puroviç de Kayseri'de olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, başka teklifler almasına rağmen Kayserispor'u tercih ettiğini söyledi. Kendisinden bekleneni vereceğine inandığını ve bunun için çaba harcayacağını ifade eden Puroviç, “Maçlarda bütün enerjimi ve performansımı sahaya yansıtacağım. Bu kulübün son yıllarda ligi 4. veya 5. sırada tamamladığını biliyorum. Sizlerle birlikte UEFA ve Şampiyonlar Ligi hedeflerine ulaşmak için çabalayacağım” dedi. a.a 31 temmuz 2008 |
Pivot santrafor modelinin gelecekteki en iyi oyuncu olarak gösterilen genç,yetenekli bir forvet..Batuhana çok benzeyen bir stili var.Kayseriye hayırlı olsun.. |
anadolu takımları son yıllarda çok iyi ve kaliteli transferler yapmaya başladı inşallah faydalı olur ligimize biraz daha kalite gelir hayırlı olsun kayserispora |
walla bende katılıyorum artık iyi adamlar gelmeye başladı... |
iyi transfer |
Kayserinin kadrosu taş gibi oldu, çok yerinde transferler yaptılar, aldıkları yabancılarda boş değil, Türkiye için çok üst düzey oyuncular bence, bu sene 4.'lük için kapışacaklar Sivas ve Trabzonla... |
Bizim forumda baskalarinin transfer haberlerini okumak ne kadar komik. Ama insanlarinda bir sucu yok. Boyle yonetimin olursa daha cok okuruz baskalarini... |
bize ne bu transferden? |
helal valla inşallah bu sene kafaya oynarlar. |
abi katılır mısınız bilmiyorum ama bence turkiye liglerinde en iyi yonetilen takım kayserispor bu benim sahsi düsüncem |
hayırlı olsun... |
Kayseriye hayırlı olsun. |
Dün gördük ki tam bi fiyasko.. Çok etkisiz. Ayakta duramıyo.Top süremiyo..Böle giderse oynaması zor.. |
yaff ben bu kayseriden korkmaya başladım çok iyi yerinde transferler yaptı inş bize sorun çıkarmaz |
kayseri dün ilk akşam çok iyi idi ama işte tolunay kafkasın acemiliği noktayı koydu ikinci yarı gol yemeyelim kontrollü olalım derken geriye yaslanmanın bedelini ödediler türkiye liginde kayseri başarılı olur ama avrupada çok zor iyi takımlar karşısında böyle oynarlarsa fark yerler ölü cincona hayat verdiler akşam kayserinin başında tolunay değilde bülent uygun olsa kayseri o maçı alırdı bence genede türkiye liginde iş yapar kayseri iyi takım |
gerçekten iyi bir transfer kayserispor adına |
valla gs maçında bi halt edemedi.. |
GS karşısında çok iyi.Ama kazanamadı.Kayseri bu sene çok işler yapar |
Alıntı:
bence bülent uygun tam bir balon. |
Türkiye`de Saat: 15:57 . |