![]() |
sorin bombası Sorin bombası Beşiktaş yönetimi, yeni transfer Seric’ten memnun kalmayınca, bonservisi elinde olan Arjantinli sol bek yakın takibe alındı!.. BEŞİKTAŞ yeni sezon öncesinde bir sürprize imza atmak üzere... Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın hazırlık kampında memnun kalmadığı yeni transfer Seric’i gözden çıkardığı için kulübün yeni arayışlara geçildiği iddia edildi. Edinilen bilgilere göre Almanya’nın Hamburg takımından ayrılan dünyaca ünlü sol kanat oyuncusu Juan Pablo Sorin, siyah-beyazlı yönetim tarafından takibe alındı. HAMBURG’TAN ayrılan 32 yaşındaki futbolcunun bonservisinin de elinde bulunmasının bu oyuncunun adının ön plana çıkmasına neden olduğu söyleniliyor. Seric’in gönderilmesi durumunda Sorin’in yıllık 1.5 milyon euroya Beşiktaş’a gelebileceği de gelen bilgiler arasında. Arjantinli ünlü sol bek, en parlak dönemini İspanya’nın Villarreal takımında Şampiyonlar Ligi’nde yarı finale çıktıkları sene yaşamıştı. |
yalan haber hayatta işe yarayan futbolcu alınmaz bizde :D |
yalan haber gibi görünüyor |
keşke alınsa ama yalan bi haberdeir |
Kolpa Kolpa Kolpa hem artık gec iş işden gecdi bile |
bariz yalan ama keşke gelse nerdeeeeee.... |
ne alaka yaa. seric bize patladı orası belli de sorin nerden çıktı anlayamadım. |
kaynak neee |
Seric'in gönderip Sorin gibi bi markayı transfer etmek akıllıca olabilir. |
başta neden sorin i almayıp seriçi aldılar seriçin gitmesine en çok sev,nen panatinaikos taraftarlarıydı |
balon habeer. . |
yaa bana kızmayın ama ben seriç i beğendim yaa |
ya bu seriçi izlemeden aldıkları gün gibi ortada işte bunlar nasıl transfer yapıyor anlamak mümkün değil |
bunu en başından yapacaklardı şimdi olmaz artık daha gordonu elden çıkartamadık birde seriç nereye göndericez kim alırki onları |
Seriçe bonservis ödenmedi, tffye de bildirilmedi, ona rağmen komik olur transfer edip de oynatmadan yollarsak. Gordonu ise neden kovuyoruz anlamadım bonservis ödedik adama kiralamaları lazım. |
bence sol beke ihtiyacımız yok tello var emre var seriçte idare eder |
siz sorini tanimiyosunuz herhalde, neresini beyeniyounz adamin??? hamburgda bi dogru dürüz mac oyniyamadi :D ... ondan sonra sakatlandi uzun süre, simdi önce bi top oynamasini ögrenmesi gerek |
%51 yln haber |
Haber yalan bencede.Dogru olsa bile Sorinín baya problemli sakatliklari vardi gecen sezon ve yasi da 32.O adamdan hayir gelmez artik. |
sinan engin kefil ya unuttunuz mu.... seriçe |
Seriçi izlemeden konuşmayın ya.Neresini izlediniz.Onun mevkisinde yerli oyuncu nerde varki.O sadece bir alternatif.Bonservissiz alındı.Zaten ilk 11 de oynamayacak.Siz carlosu alıp yedekte oturtacaksanız o akdar para werecekseniz niye carlosu alasnınızki.Yedekliği problem yapmayacak bir adam seric... |
Alıntı:
|
Yunanistandan selamlar, Serici izlemis biri olarak sadece bosa giden para ve 2, Gordon vakasi olup gidecek |
yalandır.hem alınırsa 32 yaşında adam mıı alınır. |
bu kadar ön yargılı davranmayalım |
ya bu kadar da uydurulmaz ki daha 2. ayi dolmadi delimi n insanlar bu kadar YALAN haber olmaz yaaaa gazeteceligin de suyunu cikardilar yeter yapmayin haber falan sacmaik |
Alıntı:
|
bu takımın sol beki 8 yıldır ibrahim üzülmezdi. herkesin içi rahat olsun. seriç isterse topal olsun üzülmezden iyidir. ayrıca benim izlediğim adam o kadar da kötü değil. roberto carlosu da gördük geçen sene. iyi bir yedek olur seriç. bir de fazladan 3-5 asist yapsa daha da bişey istemem. |
baştan neden böyle yaptınız şimdi de caydınız buna anlam veremiyorum |
kolpa ama keşke gerçek olsa |
bu gelcegıne serıc kalsın bu ne ya 2senedir nerde bu herif 1.5m€ mu yuhhh sokaga para atılır... |
he hu he he he komedi :D |
bence de seriç ibrahimden çok daha iyidir...tabi çok fazla izleyemedik ama öyle gözüküyor şimdilik...Ayrıca Tello bence sol açık oynamalı bek değil ilerde hücumda çok daha fazla katkısı olur bir hucum oyuncusu olarak savunma yönü de kuvvetli olur bence tello kesinlikle ilerde oynamalı aydın oynarsa ilerde tello nun ilerde yaptığı savunmayı yapamaz...bekte emre özkan da oynayabilir ama görüntü aydınilerde tello bek te görünüyo... |
sorin sakat diye hamburg gönderdi onu ama güsel futbolcu |
yalan degil bu haber yalanin babasi |
Arkadaşlar, şuan gözüken Seriç'in yedek kulubesinde kalacağı ve sol bek için iyi bir alternatif olacağıdır. Düşününki geçen sene bu mevkide üzülmez ve zaman zaman Baki oynamaktaydı, Seriç fazlası olmasada Üzülmezden eksiğide olmayan bi oyuncudur. Ayrıca kimse unutmasın 6 yabancı ile oynayacağız yani bu adamlardan Bobo Holosko Tello Cisse Zapo ve Delgadoyu yedeğe cekemiyeceğimize göre zaten şuan direk 11 de oynayacak bi adam olmaması benim işime bile geliyor. Orada Tello var Emre var ve Seriç var , Hiçbiri cok iyi bir solbek diil ama hiçbiri geçen seneyi aratacak adamda diil. Seriç bonservisi ödenmeden alınmış vasat bir oyuncu ama yabancı sınırlaması gözönüne alındığında yedek kulubesini dert etmeyecek bi oyuncu , o yüzden sıkıntı yapmayalım bence. |
balon haber, hem seriçi almadan önce sorin in bonservisi elinde değilmiydi yada yönetim bilmiyormuydu da şimdi böyle bi haber çıkıyor.uydurma haber buda. |
baştan nie alınmadı bu adam tecrübesi yeter ya!yönetim istifa!! |
yalandır ya ertuğrul kaliteli adamı beenmez millet dünya starına gidip 5 milyn euro verirken bizimki zapoya sivoka verir böle adamlar baştayken anca serici izleriz biz:D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 18:02 . |