![]() |
Flas Flas Beşiktaş'ta şok!! Seriç yollandı BEŞİKTAŞ'TA ŞOK! SERIC YOLLANDI Beşiktaş, yeni sezon öncesi Yunanistan'ın Panathinaikos takımından bonservis bedeli olmadan kadrosuna kattığı Antony Seric'in sözleşmesi fesh etti. Siyah Beyazlı kulüp bugün Türkiye Futbol Federasyonu'na gönderdiği yazı ile bu oyuncu ile karşılıklı olarak anlaşıldığını ve sözleşmesinin fesh edildiğini bildirdi. Haziran ayının ilk günlerinde Beşiktaş ile anlaşmaya varan ve imza parası olarak 200 bin Euro alan, yıllık ise 750 bin Euro garanti paraya mukavele imzalayan Hırvat futbolcu ile 1 yılı opsiyonlu üç yıllık sözleşme yapılmıştı. 200 bin Euro'luk imza parasını alan Seric'in 10 eşit taksit ile alacağı ilk yıllık 750 bin Euro'luk ücretinin ise bir kısmının ödeneceği öğrenildi. Antony Seric, yabancı kontejanının dolu olmasından ötürü Bosna Hersek'in Siroki Brijeg takımı ile oynanacak olan UEFA Kupası 2. ön eleme turu maçının kadrosuna da alınmamıştı. Seric'in gönderilmesindeki en büyük faktörlerden birinin geçtiğimiz sezonun devre arasında transfer edilen Gordon Sciheldenfel'in gönderilememesi olduğu kaydedildi. Son olarak Beşiktaş'ın Kocaelispor ile dün oynadığı hazırlık maçının ikinci yarısında forma giyen Seric, sabah yapılan antrenmanda da yer almıştı |
Gülüyoruz sadece..:) yuh yani.! |
hmm.. Soru işareti bir oyuncu olmasına rağmen; alındığı transfer sezonu içinde yollanması tam bi rezillik..Gordon gibi bi oyuncu için SERİÇ i yollamak tam bi aptallık.. Fiyasko.. Bu yönetim değişmez.. |
iyi oyuncu degilse neden aldiniz.. aldiysaniz hemen neden gonderiyorsunuz.. 200bin euro+750bin euroun bi kismi az para degil yani.. Unutmayalim ki Adem Buyuk'u 300bin euro icin Altay a verdik |
hata üstüne hata...!! |
allah topunuzun be . bunasıl bir transfer politikasıdır arkadaş anlamak güç . böyle şey varmı ya . adam daha resmi maç yapmadı ve yollandı . ee nolacak şimdi . verilen paralar + bu adam uefaya şikayet etse . bosque gibi tazminat ödersek ne olacak . bırak ya . bu yönetimse bende yalova kaymakamıyım anasını satayım |
gerçek mi ya bu haber.kaynak ne. |
Aferin yonetime. Bu sefer dogruyu yaptılar. Transfer edilmesi buyuk yanlıstı kabul ediyorum ama 1 yıl bu oyuncuya tahammul etmek daha buyuk yanlıs olucaktı. Simdi yabancı kontenjanıda acıldı. İyi oldu bu. Kim ne derse desin besiktas iyi yolda. En cok elestiren bendim ama dogru yolu bulmaya basladık!!! |
şaka mı bu? |
maymun ettiler maymun taraftarı yazıktır yahu, ayıptır yahu, hiç mi aklı başında bir adam yok şu beşiktaş yönetiminde arkadaş, e artık iboları da affedersiniz maça sıkıştı |
Böye yanlış olurmu,diğer futbolcuları nasıl motive edeceksiniz..Adam demez mi "ya yarın sabah beni gönderirlerse" diye.. Yuuh diyorum yaa .... başka da diyecek şey bulamıyorum... |
bu durumda gordon kazması seneyede bizde oynayacak öyle mi??? |
iyi oldu bu futbolcu kaliteli değildi zaten gordonuda gönderip kadlec i alsınlar o bölgeye , yönetim aptal az para verip kaliteli oyuncu almak istiyorlar ama bu çok zor belki brezilya,arjantinden boyle bir futbolcu bulup getirirsinde avrupadan bu paralara zor......... bukadar kalitesizlik sinan enginin transferiydi bu transferin arkasında duramayacağını anladı heralde |
Alıntı:
|
Alıntı:
katılıyorum |
Yok yok, bu kadar da ahmaklık olamaz...Biraz bekleyelim, sonra atıp tutarız... |
olay benim fikrimce.tello aydın ikilisi solda yeterli diye düşündüler.büyük ihtima ibrahim üzülmez ve ibrahim toraman takıma geri dönecekler.ve yeni bir futbolcuyla anlaştılar o yüzden sölzeşmesi fesh edildi.gordonu takımda tutmazlar zaten.her an süpriz bir ism duyabiliriz die düşünuorum. |
Alıntı:
Getirecekleri oyuncu hangi bölgeye olabilir ki? |
aptallıkta üstüne yok yönetimin rezalet... |
Kenan Öner ve Sinan Engin habertürk'e yaptıkları açıklamada; ''Seric'in sözleşmesinin fesh edildiği haberi tamamen yalandır'' dedi. |
Beşiktaş menajeri Sinan Engin, yeni transferleri Anthony Seric sözleşmesinin feshettiği iddiaları ile ilgili olarak MARATON.COM.TR'ye konuştu. Sinan Engin yabancı oyuncu sıkıntısı sebebiyle UEFA'da oynanacak ilk maçlarda Seric'in UEFA listesine eklenmediğini belirtirken ''Biz kesinlikle Seric'i göndermeyi düşünmüyoruz. Gordon'u gönderemediğimiz için yabancı kontenjanımız dolu. Kendisine 15 gün bizi bekler misin dedik, Seric de bize jest yaptı,'' diye konuştu. Önümüzdeki günlerde Gordon'un elden çıkarılacağı ve Seric tekrar Beşiktaş kadrosunda yer alacağı öğrenildi. |
Basın herşeyi bildiği halde, istediği şekilde attı oltasını. Bizde yem olduk. Hepsi bu. Seric'in yaptığı fedakarlık çok değerli. Hakikaten teşekkürler. |
bilmeıorum ne olur.yalanmaışlr bjk tv de de.kontenjan olayından olabilir.mecburi fesh etme. |
Umarim oledir.. oyuncu alindi tam odenen paranin hakkini verme zamani gelince gonderilirse yazik olur |
açıkçası bence oyuncunun iyi olmadığı konusunda spekülasyolar vardı yönetimde inanmadığı için bu kontenjan muhabbetini kullandı ve fesh.. (hata tabiki) |
Asparagas hakkaten haberlerin genelde asparagas ya kaynak olmuyo yada fotomaç yada fotospor haberleri oluyo.bunlarda zaten inandığımız şeyler yok fakat bi haber yazarken buraya altına nerden aldıysan onuda yazarsan ona göre rahatlarız şu habere örneğin fotomaç yazsaydın eminim bu kadar kaos olmazdı neyse.. |
Kulübümüz’den Açıklama 04.08.2008 19:24 SPK'ya bildirdiğimiz üzere; profesyonel futbolcumuz Antony Seriç ile Kulübümüz arasındaki sözleşme devam etmekte olup, yabancı kontenjanı nedeniyle federasyon nezdindeki profesyonel futbolcu sözleşmesi şu an için iptal edilmiştir. Seriç, Takımımız ile birlikte çalışmalarına eksiksiz olarak devam etmektedir. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız, BEŞİKTAŞ JK |
Gonderilmese bile seric bu sene cok az sure alıcak takımda. Diger yabancılardan serice sıra bile gelmez. Gitsede olur kalsada.. Cok farketmez!!! |
lig uzun bir maraton sakatlıklar cezalar vs... bu yüzden seric kesinlikle takımda tutulmalı. |
Alıntı:
|
resmen rezillik.aptallık bu. |
bence bu haber dogru çünkü gordon gitmediğine göre yabancı kuralı yanı 6+2 doluyo |
rezalet... |
ne kadar geri yönetime ve teknik kadroya sahip oldumuzun bir kanıtı.... |
Ben çoğu kişinin aksine izlediğim kadarıyla seriçi begendim.Takıma alışınca adından söz ettirecek kalitesi olduğunu gördüm.Umarım beni yanıltmaz en yakın zamanda takıma girer.Bu habere gelince yine milliyet gazetesinin başlatmış olduğu iyi giden takımı bozma çabası. |
Beşiktaş Futbol Takımı Genel Menajeri Sinan Engin, yabancı oyuncu kontenjanındaki sıkıntı nedeniyle Seriç’in sözleşmesini feshettiklerini, ancak Gordon Schildenfeld’i takımdan gönderdikten sonra bu futbolcuyu yeniden kadroya dahil edeceklerini belirterek, "Seriç’in takımımızla ilişkisi kesilmedi, takımla devam ediyor" dedi. Sinan Engin, Seriç’in bu anlamda Beşiktaş Kulübü’ne jest yaptığını ve yabancı oyuncu kontenjanının boşaltılması için beklemeyi kabul ettiğini bildirdi. paniğe gerek yok gordon u gönderirler |
Yaa biri şu yönetimin yaptıklarına dur demeyecek mi??Bu nasıl bir iştir..??Resmen futboldan soğudum yaa..Boyle mantalite mi var allah aşkına..?? |
bu olay cok buyutuluyor sezona baslarken huzursuzluk cıkarmanın anlamı yok,ezikler kına yakacaklar ama onların kendı rezıllıklerının yanında bu bır sey degıl SAKIN OLALIM... |
seric gitmedi sadece sözleşmesi donduruldu seric de bir KARTALDIR!!!GORDONA İNŞ KULÜP BULUNUR DA İNŞ DEFOLUP GİDER!!!!!! |
resmi açıklama yapıldığına göre konu kapanmıştır. |
Türkiye`de Saat: 05:52 . |