![]() |
Gordon'u alana promosyon Hırvat stoperi Gordon Schinfeld'i gönderemediği için bu sezon başı transfer ettiği Antony Seriç'in sözleşmesini askıya alan Beşiktaş Yönetimi'nden ilginç promosyon (!) Gordon'dan kurtulmayı ve bir an önce Seriç'le yeniden sözleşme imzalamayı hedefleyen Siyah-Beyazlı Yönetimin Hırvat oyuncuyu Türkiye'den bir kulübe bedelsiz olarak kiralamayı, hatta alacak kulübe 100-150 bin dolar arası da ''Bonus'' ödemeyi taahhüt edeceği öğrenildi. Kulübe yakınlığıyla bilinen Beşiktaşlı spor yazarı Tuğrul Yenidoğan Cumhuriyet Gazetesi'ndeki yazısısında konuya değinirken,yöneticilerin harıl harıl Gordon'a takım aradığını ifade etti. Bilindiği gibi Hırvat stoper geçen sezonun ortasında Dinamo Zagreb takımından 2 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilmiş, ancak ligde bir çoğu maçta forma giymediği gibi bu sezon başında da gözden çıkarılmıştı.. Elinde Gordon da dahil tam 9 yabancı oyuncu bulunan Beşiktaş, Seriç'le yeniden sözleşme imzalayabilmek için Gordon'un resmi olarak takımdan ayrılmasını bekliyor.. |
:) ............................... |
Yuh diyorum başka birşey demiyorum.Oyuncuyu almaları için üzerine para veriyoruz resmen. |
sinan engin kefildi baskan ile beraber kendi parasi ile halletsinler yada gorevi biraksinlar bu kac oldu ya? |
her transfer fiyaskoyla sonuclaniyor.. her sene kesin bir adam bbasimiza bela oluyor |
:) Gordonu alana Seric Bedava yeni promsyon:D isin yakasi yonetim her hareketiyle kotu bir yonetim oldugunu gosteriyor |
bu kadar mı transferden anlamaz bu adamı alanlar,gordonmuş,seriçmiş,al 20 yaşında genç yetenek,nasıl olsa 6+2 den yedek oturacak bu adamlar,bari geleceğe faydalı olsun,bonservisinden para kazanırsın |
yalan haber |
ben inanmadım sezon başlamadan medya bize kolpa haber yaparak çalışmlara başlamış...medya elini çek bizden... |
O nasıl bir promosyon ya |
ya transfer hiç mi bilmezler ya bu yonetim |
yollasınlar bana o zaman verdikleri para iyiymiş... ben kiralarım... genç bi yetenek sonuçta bana yarar... getir götüre koştururum bide para kazanırım... keşke gülebilsem ağlanacak halimize... |
zaten ona 2 milyon buna 5 milyon verip çöpe ata ata borç dağ gibi oldu |
ya arkadaşlar korkuyorum yarın öbür gün takımdaki futbolcuların bonservilerinede haciz gelecek diye |
hay bi gidemedi gitti zaten bu n ebiçim iştr anlamadım zaten salak saçma işleree para yatırıyoruz |
Türkiye`de Saat: 05:10 . |