![]() |
Reklam forumu ilk açtığımda her seferinde reklam geliyor ne zaman son bulacak acaba bu reklamlar ? explorer engelliyor ama sonra karşıma sadece 1 yazan bir ekran geliyor ve sonunda o saçma reklamı görmek zorunda kalıyorum her seferinde |
bende cok rahatsızım bundan ... |
Peki oleyse arkadaşlar. O reklamın getirisini siz karşılayın foruma katkıda bulunun reklamlar kalksın ? Nasıl fikir?? Her ay cebimden sunucu ücreti zorunda kalmayayım? |
Ben Mozilla Firefox kullanıyorum ve reklam engelleyicisi sayesinde reklam görünmüyor.. tavsiyem Mozilla kullanın. aLeN in dediği gibi o reklamlar sayesinde yayın hayatına devam edebliyor sitemiz. Biraz anlayış lütfen. |
bndede çıkıodu ama kullanıcı adına beni anımsa yapınca bidaha gelmedi reklam falan |
Alıntı:
|
Alıntı:
zaten forumda yeteri kadar reklam var açar açmaz karşımıza çıkması gerçekten sıkıcı bir durum |
O reklamlar sayesınde hala bu sıtede oldugumuzu unutmayalım Reklamlardan kurtulmak ıcın mozılla fırefox kullanırsan bır sorun kalmaz. |
evet ya ne zaman kullanıcı ismim için mauseyle tıklasam açılıyor en üç defa tekrarlıyor sonra normale dönüyor çok gıcık edici bir durum |
beni anımsayı işaretle o bizim ekmek paramı o olmazsa formda devam edemez |
Türkiye`de Saat: 09:02 . |