![]() |
Beşiktaş - Siroki Brijeg (Uefa Kupası 2. Ön eleme 2. Maçı) http://img441.imageshack.us/img441/333/sdadafaggy4.jpg - http://www.londonhearts.com/scores/c...rokiBrijeg.gif Beşiktaş - NK Siroki Brijeg Tarih : 28 Ağu 2008 Saat : 21.00 Stad : BJK İnönü |
yanlız maç saat 21.00 da :) |
Alıntı:
|
rahat alırız 3-0 |
Alıntı:
|
nur baba söyledi abi iyi aklında tut 3-0 :D |
Alıntı:
|
Bu defans ve bu kadro kurgusu ile çok sıkıntılı geçer maç :( |
ben liverpool faciasını unutturacak bi skor bekliyorum her zaman böle bi takım çıkmaz hazır böle bi takım çıkmışkan 8-10 tane atıp rekoru bizim almamız lazım |
Alıntı:
|
meric kardes istersen konun basina ekle soccerstream.tk bjk siroki brijeg maci canli yayinlayacagim ;) |
Ewet yüsek skorlu bir maç olmasını diliyorum ki takım havaya girsin biraz.... |
ya biletler ne zaman çıkıyo? |
yok yok bu sefer 3 4 atarıs |
5 tane atmak lazım artık holosko kendıne gelsın bu macta |
6 - 0 . . . 2 Holosko,2 Bobo ve 2 tanede Delgado atsın yeter .... |
ARKADASLAR BEN ILK BOSNADAKI MACI TVDE IZLEDIM SIFRESIZ HAYAT TV DIYE BI KANAL TURKSAT DA IZLEDIM YANI HERKEZIN IZLEME SANSI VAR SIZE AKSAMA frequenz VERIRIM HATTA YAZARIM BURAYA (SU AN IS YERINDEYIM ) ARTI TÜRK D-SMARTIN SPIKERI SUNUYOR MACI AMA SU ANLIK YAYIN YOK INSALLAH 2. MACI DA GÖSTERIR SAYIGILARIMLA ALMANYADAN (GURBETCIKARTAL) SIZLERLE PAYLASMAK GÜZEL :D |
4-0 alırız...Delgado, Bobo(2), Holosko atar golleri...Rahat bi maç olur... |
ei oynasak alırız aslında istemek önemli ve biz taraftarlar olarakda yarın maçta gösterelim kendimizi |
ei oynarsak çok rahat alırız diyorum xD |
akşama stadtayız .. yine biRlik oLup yine cosucaz taraftar oLarak ve takımı Ateşleyeceiz .. umaRım faRklı biR skoR oLuR... |
soccerstream.tk bjk maci burada |
arkadaşlar savunmada özellikle sol kanatta açıklar veriyoruz ama bu dakım daha yeni ve sezonun daha 3. resmi maçı ilerde daha iyi olacak.uğur inceman çok iyi oynuyo delgadoda fena değil serdar özkan biraz fantazi yapıyo holosko geçen sezonki halinden uzak ama genede kendini zaman zaman hatırlatıyo bobo hazır değil.serdar kurtuluş çok çok iyi sadece bir pozisyonda ters kademe yapamadı adama kafayı vurdurdu direkten döndü.cisse yi hiç beğenmedim.zapo sivok ikilisi kendilerinden emein ve bana güven veren bir oyun oynadılar.sol kanatta sıkıntı var serdar özkan birazdaha geriye yanaşmalı aslında ordaki sorun cisseden kaynaklanıyo çünkü uğur sağ kanada yakın oynuyo ve ordaki boşlukları iyi kapatıyo cissede sola yardım etmeli |
maçı rahat geçicez |
İnşallah turu geçeriz.Hedef saraçoğlu final |
|
Türkiye`de Saat: 10:53 . |