![]() |
korkucak bısey yok taraftar takım tek yurek oldu daha lıgın basından bu sene ... catır catır alırız bu macı dıyorum :) |
bize kalp krizi geçirtmeden alırlar inş:D |
bu maçı çok merak ediyorum.hoca son siroki maçındaki yabncılardan kimi kesecek acaba.benim tahminim cisse yönünde hoca hazırlık dönemindede serdar kurtuluşu ön liberoda kullandı bu maçta sağ beke toraman veya tandoğandan birini koyacak ve orta sahaya serdarı koyacağını tahmin ediyorum. |
cisse ya da bobo yu keser. ama önemli olan bu maçta holoskonun göstereceği performans holosko çift forvetlerden biri olursa bu maçı çok rahat alırız ama yine sağ kanatta oynarsa maç sıkıntılı geçebilir. bence kendi evimizdeki lig maçlarında çift forvet tek ön libero ile oynamalıyız |
abi beni maça sokabilecek biri varmı acaba:D:D |
Şimdi kanal 1 haberlerini seyrettimde, yarınki maçta Sağlam değişiklik yapmış. İbrahim Toraman'la, İbrahim Üzülmez'i ilk onbirde oynatacakmış. İbrahim Toraman ok, bunu anladıkta, İbrahim Üzülmez ne oluyor onu anlamadım.. Uffff |
serıyı surdurecegımıze emınım!!! |
Puan bırakacağımızı düşünmüyorum, rahat olur mu bilemem ama bu maçı da alırız biz...Taraftarın yine İnönü'yü dolduracağını düşünüyorum, onların da büyük desteğiyle maçı rahat bi hale getirebiliriz belki...Rahat rahat veya ecel terleri döke döke, ikisinden biri olacağı kesin, puan kaybedeceğimizi sanmıyorum çünkü...Hocanın tercihleride önemli tabii, yabancılardan kimi kesecek çok merak ediyorum, Zapo-Sivok ikilisi oynarsa yaa Cisse ya da Holo kesilir bence, Bobo'yu bu kadar formdayken kesemez; ama Toraman'ı Zapo veya Sivok ikilisinden birinin yanına koyarsa gerek kalmaz hücumdan birini kesmeye....Bakalım, nası bi karar verecek, ne yapsa eleştirilecek ne de olsa!..Öyle bir kadromuz var çünkü... |
Alıcaz taraftarımızın önünde |
inş. anlımızın akıyla alacağız bunuda |
Türkiye`de Saat: 12:42 . |