![]() |
Beşiktaş - Gaziantepspor (4. Hafta Maçı) http://img441.imageshack.us/img441/333/sdadafaggy4.jpg - http://upload.wikimedia.org/wikipedi...epsporLogo.gif Maçın Başlamasına: kaldı..Beşiktaş - Gaziantepspor Tarih : 21 Eylül 2008 Saat : ....... Stad : Bjk İnönü |
Bu maçta kolay olur ilk çeyrekte baskılı oyun bol gol getirebilir holoskonun bu maçta patlam yapacağını düşünüyorum aklımdan geçen ilk skor 4-0 |
Zor maç ama üstesinden gelicek oyuncular mevcut... |
Alıntı:
|
daha arada trabzon maçı yokmu yav biri oynanmadan diğerine geçiyorsunuz hemen önce trabzona bir bakalım kim sakatlık olacakmı cezalı varmı ne olacak ne bitecek |
oo maç bizim stdda süper geçer inş. |
Alıntı:
Gelen çıkamıyo..:) |
antep deumi ve yoozgatlı özellikle deumi nin olmaması defansif anlamda bizm için avantaj bence 2-0 yada 3-0 gibi bi skorla kazanıcaz... |
Çekısmelı gececek bır macta galıbıyetı alacagız.. |
rahat ezeriz |
antep çok iyi girdi lige ama dünkü maçdaki kırmızı kartlar bizim açımızdan iyi oldu bid bi sorum olucak diğer hafta ibb maçı var hasagıç direk kırmızı kart gördü en az 2 maç alır belediyenin hafta içi maçı varmı? |
Çok zor olacağını sanmıyorum.Gantebi iyi tanıyorum.Yaşadığım şehrin takımı sonuçta.Her sezon iyi başlar sonra tökezler gantep.Bu maçı alırız bence |
bu maci farkli kazanmaliyiz ve liderligi tekrar ele gecirmeliyiz!! |
Almayız bu maçı 1 puana razı olmamalıyız |
yenelim. bide yenersek iyi yenelim ki şöle avarajı patlatalım.sora lazım oluyo yah |
iki önemli oyunularından yoksun çıkacaklar maç bide inönüde mutlak suretle yenmemiz gerek artık. |
rahat yeneriz |
galibiyetten şüphem yok... |
Hoca aynı taktikle çıkarsa zor geçer maç.. Delgado formunda olması lazım... |
işallah yenerız ama dıkkat etmek gerekır onlarında 7 puanı var ama son macta 2 veya 3 oyuncus kırmızı kart gormus sanırım dogruysa kımler gormus |
Almalıyızbu maçı ve İnşallah alıcaz... |
bu maç çok koLay geçick 3-0 bizmdR;) |
Antep'te Mehmet Yozgatlı ve Deumi oynamıyor.Bence bu avantajı göz önünde bulundurursak maçı rahat almamız lazım. |
Maçı kazanacağımıza inanıyorum...Antep'de Yozgatlı, Deumi yok, Beto'da yokmuş bildiğim kadarıylan, bunlar Antep için önemli oyuncular, bizi zorlayabilirlerdi belki, olmamaları iyi bu bakımdan...Maçın saatide iyi, taraftarın İnönü'yü dolduracağını düşünüyorum, taraftarımızın verdiği büyük destekle de bu maçı ne yapıp edip alırız bence...Delgado'nun maçı olabilir bu maç, iyi bir performans bekliyorum ondan, Bobo'da boş geçmez bu maçı...Antep'in en iyisi Tabatada bize karşı istediği pozisyonları bulamayacaktır bence, Cisse veya Uğur ikilisnden biri onu kilitler, Tabata oynamazsa Antep'te oynayamaz, zor da olsa kazanmasını biliriz.. |
haydi rasgele:D:D maç bizim inşallah:D:D |
Arkadaşlar gönlümden 2-1 geçiyo.. İnşallah 3 puanı alırız.. |
zorlu maç olacak ama inşallah yüzümüzün akı ile bu engelide geçeriz |
mabede iniyorum beni seven arkamdan gelsinn heheh :D |
3.dk da bobo attı golü... |
3-0 MAÇ ÇOK KOLAY OLDU |
ben 2-0 dedim 3-0 oldu farketmez dha güsel oldu . . . :D Beşiktaş JK |
bence bu maç enkolay maçımızdı :D |
Türkiye`de Saat: 17:38 . |