![]() |
delgadoyu çok seviorum ama bu kadar sık sakatlanması hayra alamet degil o yüzden oyununuda oynayamıyor yazık.. |
biran önce düzelmeli artık sakatlık bahanesi kalmamalı |
bence kumasi ii ama sergen bile bu kadar sakatlanmiodu onun yuzunde rico pasanin yedek kalmasi takima zarar werio |
Alıntı:
bu fiyata satilmasi sacmalik olur.. alirken bir yalvarmadigimiz kaldi.. simdi bu rakamalarin telaffuzu bile komik.. dostcakalin.. |
satilmamali....üstelik rico ile ilk onbirde oynamasi lazim...rico forvet arkasi delgadoda biraz sagdan... |
Yahu iyi adam ama çok sakatlanıyor yavvv |
delgado iyi oyuncu unutmayin ki marsilya , sevilla , dortmund un elinden alip getirdik .... kalitesi belli elbet birgun uyum sorununu astiginda iyi oynayacak |
şu zırt pırt sakatlanmayı bıraksa, o da forma girecek ama,bir türlü 2 maç üst üste oynayamıyor |
aslında hata tiganada delgadoyu markaja aldıkları zaman bazı oyuncular onun peşinden koşcam die 1 veya 2 oyuncumuzu boş bırakıyorlar tigana bunu düşünerek delgadoyu sırf koşturursa ve diğer adamların ayağına pas yapacak orta saha oyuncuları yerleştirilirse maçları farklı kazanırız herkez delgado nun gol kralı fln olmasını beklioo halbiki en iyi futbolcu en çok gol atan futbolcu deildir |
delgadoyu bu takımda kesinlikle istemiyorum bole istikrarsız bole cıt kırıldım bir adamla bole bir lig gitmez o anca isvicre liginde oynayabilir bana gore. acil ocakta iyi bir fiyata gonderilmeli yerine baska bir oyuncu alınmalı bir kuması iyi diye bir 2-3 calım atıor diye bole bir adam tahammul edilmez zaten cok iyi bir adam olsa bize bırakmazlardı bu genc yasında.... |
Türkiye`de Saat: 09:28 . |