![]() |
Alıntı:
|
süper adam ya |
adam konusmayi iyi beceriyor hep onun üzerine okuyunca diyom tamam simdi delgadoyu göreces ama hic öyle olmuyor hep sakatlaniyor ve delgado böyle kuru kemik kalirsa bu daha coookk sakatlancak |
Sahada olsaydım Sahada olsaydım Sakatlığı nedeniyle ilk yarıyı kapatan Delgado, "Kayseri maçında tribünde olacağım için çok üzgünüm. İlk yarıdaki bu son maçımızda, hem de stadımızda taraftarımızın karşısında oynamayı çok isterdim" dedi. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
beklentilerimize hiç karşılık veremedi,yatarak sezon geçirdi,şanssızlık mı nedir bilemem ama çok çalışmalı devre arasında şu sakatlıklar son bulmalı artık,can sıkmaya başladı |
Delgado yüzüyor Delgado yüzüyor Beşiktaş'ın Arjantinli yıldızı Delgado, havuz çalışmalarına başladı. Sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan tecrübeli oyuncu, düz koşuların dışında havuz çalışmalarına da start verdi. Delgado'nun ikinci yarı öncesinde yapılacak olan kampa kadar hazır olacağı ifade edildi |
İŞALLAH İLK YARIDAN DAHA GÜÇLÜ BİR DELGADO GÖRÜRÜZ.. |
Delgado'ya tatil yasak BEŞİKTAŞ'ta sakatlığı bulunan Delgado yeni yıla Türkiye'de girecek. Doktor Ayhan Optur, "Bütün takım izin yaparken o bizimle kalarak çalışmalarına İstanbul'da devam edecek" şeklinde konuştu Kaynak:Takvim |
zaten ligin ilk yarısı boyunca bol bol tatil yaptı...onlara saysın... |
2.Yarı Bomba gibi bir DELGADO istiyoruz ... |
Türkiye`de Saat: 07:34 . |