![]() |
az konus cok calis delgado.. |
Beşiktaş'ın ardından Valencia Beşiktaş'ın Basel'den transfer ettiği genç yıldız Matias Delgado, iki büyük hedefinin olduğunu açıkladı. Arjantinli oyuncu, "İlk olarak Beşiktaş'ta şampiyonluk tatmak istiyorum. En azından 2 yıl daha Beşiktaş'tayım. Sonraki hedefim ise R.Madrid ve Barcelona değil, Valencia'da forma giymek. Her ikisini de başaracağıma eminim" dedi... kaynak : pasFOTOMAÇ - Beşiktaş'ın ardından Valencia |
adam çalışıyor daha ne yapsın |
Delgado hazır!!! http://www.ekolay.net/fanatik/images...elgado0201.jpg Ligin ikinci yarısında sahada olmayı hedefleyen Arjantinli futbolcu, tatil yapmayarak, idman açığını kapattı. Beşiktaş'ın 5 milyon Euro ödeyip renklerine bağladığı Matias Delgado, devre arasında tatil yapmayıp hazır duruma geldi. Özel bir antrenman programıyla ligin ikinci yarısında sahada olmayı hedefleyen Arjantinli futbolcu idman açığnı kapadı. Günde 3 idman yapan genç futbolcunun bu davranışı büyük övgü aldı. Kendisini Siyah-Beyazlı kulübe borçlu hissettiğini söyleyen Delgado, “Basel’e transfer olduğumda da bir geçiş süreci yaşamıştım. Buradaki ilk 6 ay da tam anlamıyla kabustu. Ancak devre arası ilaç gibi geldi. Şimdi tüm sorunlarımdan arındım, takıma katkı yapmaya hazırım” diye konuştu. |
İşte yeni transferimiz zira ilk yarı hiç yok gibiydi. Klasına hala çok inanıyorum. Doğru yerde oynarsa ( kleberson un yeri ) çok faydalı olacağına inancım tam. |
işllh yararlı olur |
Çok şükür..... |
ohhh beeee |
İnşallah kendisinin de dediği gibi devre arası ilaç gibi gelir |
2.yarı ondan çok şey bekliyorz,inş toparlamıştır.. |
Türkiye`de Saat: 09:47 . |