![]() |
delgado gercegi http://i.karakartal.com/images/haber...do028_1001.jpgBeşiktaş lisanslı ürünlerini satın almak için tıklayın Delgado gerçeği Arjantinli yıldız, geçirdiği ilk sakatlık sonrası teknik heyetten izin alıp durumunu göstermek için İsviçre’ye giderek geniş kapsamlı kontrolden geçer. Delgado’ya verilen raporlarda aynen şu yazılıdır: “En az 3-4 hafta dinlenmen gerek. Çünkü sakatlık oynak bölge ve sinir uçlarında olduğu için, ancak bu şekilde atlatabilirsin.” Matias da, İstanbul’a dönüp durumu teknik ekibe açıklar. Zamanından önce oynatılınca Buna rağmen daha bir hafta geçmeden Delgado’ya, “Büyük baskı var, takım kötüye gidiyor” diye forma giydirilince, sakatlık nükseder. Bir kez daha soluğu İsviçre’de alan Arjantinli’ye bakan sağlık ekibi, kendilerini dinlemediği için sakatlığın daha da büyük boyuta geldiğini ve sürenin bu kez en az 6-7 hafta uzadığı doğrultusunda bir rapor verir. Sonuçta Delgado’nun sakatlığının işte bu ihmal yüzünden uzadığı ve ligin ilk haftalarında yine forma giyemeyeceği belirtiliyor. Kaynak: Fanatik |
Çok şanslı bi takımız biz....:( |
fanatik'in haberlerine pek güvenmem ama zamanında toshack'ta amokachi'ye yapmıştı aynısını olabiliyor yani,üzücü... |
bu sorumsuzluktur ya |
yönetim ve taraftar bu kadar karisirsa teknik ekibin isine daha ne bekliyoruz.. yok rico niye oynamiyor yok delgado yine mi sakat yok ibrahim akin niye yok .. yok da yok |
tam iyileşmeden başlaması daha kötü sakatlıklara sebep olabilir |
Delgado hâlâ hazır değil http://www.ekolay.net/fanatik/images/trans.gifSakatlıklar nedeniyle bir türlü beklenen çizgiyi yakalayamayan Delgado, dün akşamki Galatasaray karşılaşmasında da vasatı aşamadı. 11.01.2007 Sezon başında büyük umutlarla alınan, ancak sık sık yaşadığı sakatlıklar nedeniyle bir türlü beklenen çizgiyi yakalayamayan Delgado, dün akşamki Galatasaray karşılaşmasında da vasatı aşamadı. Teknik direktör Jean Tigana’nın, takımla birlikte tam kapasite olarak sadece iki idmana çıkmasına karşın şans verdiği Arjantinli, fizik-kondisyon olarak yine hazır görünmedi. Takım arkadaşlarının epey gerisinde gözüken Delgado, uzun süren sakatlığının nüksetmesinden korkarak etkisiz bir maç çıkardı. Öte yandan Fransız teknik adam, Galatasaray karşısına yedek ağırlıklı bir kadro ile çıktı. |
Ve Galatasaray maçında bir kez daha anladım... Ricardinho ve Delgado'nun birlikte yer almayacağı bir kadronun hiçbir maçta ve hiçbir rakibe ağırlığını hissetireceğine inanmıyorum. Eğer Jean Tigana, hala bu ikili yan yana oynar mı diye düşünüyorsa, bu Beşiktaş için sadece bir zaman kaybıdır. Alıntıdır... |
Delgado çok çıt kırıldım narin bir yapısı var bakalım hele tam iyileşsin sezon sonuna kadar artık ak kara belli olur |
dün sakatlanacak diye ödüm patladı:) |
Türkiye`de Saat: 14:37 . |