![]() |
Alıntı:
ayrıca hergün lucesinden,daumuna,borasından servetine,serkanından aureliosuna,alexine kadar da yazan her gün birini getirip öbürünü götürenmde ben değilim okuduğumuz gazete kısaca kolpalığı burdan ha sen burdan başka birşey çıkarmak istiyorsan o ayrı bir konu |
Beşiktaş’ta mutlu bir Arjantinli http://fanatik.ekolay.net/fanatik/images/trans.gifİdmanlardaki neşesi ile dikkat çeken Delgado, dün yapılan çalışmaya kardeşi Martin ile birlikte geldi. 19.01.2007 Matias Delgado’nun keyfi yerinde... Beşiktaş’a transfer olduğu günden bu yana sakatlıkların bir türlü peşini bırakmadığı Arjantinli futbolcu, devre arasında tatil yapmayıp çalışmalarını sürdürmüştü. Hazırlık maçlarındaki performansıyla göz dolduran ve Eyüpspor mücadelesinde 90 dakika forma giyen Tangocu eski günlere dönüş sinyali vermişti. İdmanlardaki neşesi ile de dikkat çeken Delgado, dün yapılan idmana kardeşi Martin ile birlikte geldi. Çalışma bitiminde kaleci eldivenlerini giyip kaleye geçen genç yıldız, Martin’in şutlarını kurtarmaya çalıştı. File bekçiliğinde de başarılı bir görüntü çizen Delgado uzun süre kardeşiyle şakalaştı |
Delgado'dan savunma Beşiktaş'ın Arjantinli oyuncusu Matias Delgado, fizik olarak yüzde 100 hazır olmadığını, ama kendisini çok iyi hissettiğini söyledi http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Ankaragücü maçında sağ kanatta oynaması beklenen siyah - beyazlı oyuncu, "Futbolda iki gün çalışmazsan çok şey kaybedersin. Ben tam olarak 2 ay sahalardan uzak kaldım. Bu açığı kapamak kolay değil. Eski gücümü yakalamak için çok çalışıyorum. Ama bütün bu olumsuzluklara rağmen kendimi gerçekten çok iyi hissediyorum" ifadelerini kullandı. kartalhaber.com |
hadi göster kendini artık |
bizler inanıp güvendik sana sende bize boşuna güvenmediğimizi göster delgado. |
inşallah 1 maç bile kaçırmaz 2. yarı |
Beşiktaş'ın Arjantinli oyuncusu Matias Delgado, fizik olarak yüzde 100 hazır olmadığını, ama kendisini çok iyi hissettiğini söyledi. Ankaragücü maçında sağ kanatta oynaması beklenen siyah - beyazlı oyuncu, "Futbolda iki gün çalışmazsan çok şey kaybedersin. Ben tam olarak 2 ay sahalardan uzak kaldım. Bu açığı kapamak kolay değil. Eski gücümü yakalamak için çok çalışıyorum. Ama bütün bu olumsuzluklara rağmen kendimi gerçekten çok iyi hissediyorum" ifadelerini kullandı. Milliyet |
Matias Delgado'ya kardeşi Martin'den tam notBeşiktaş, İnönü Stadı'nda Vestel Manisaspor'u 3-1 mağlup ederken Arjantinli futbolcu Matias Delgado'yu tribünden heyecanla izleyen iki minik göz vardı.http://medya.zaman.com.tr/2007/01/30/delgado.jpgHavanın soğuk olmasına karşın, ağabeyini izlemek için stada gelen Martin Delgado, maç sonrası ağabeyini değerlendirdi. Antrenmanlarda ağabeyi ile top oynayan, hatta, gol atma yarışına giren 8 yaşındaki Martin, Vestel Manisa maçı sonrası, ağabeyine tam not verdi. Futbolcu olmak istediğini belirten Martin, ağabeyinin Vestel Manisa karşısındaki performansı için şunları söyledi. "Ağabeyim gerçekten çok iyiydi. Güzel hareketleri vardı. Oyununu beğendim." ifadelerini kullandı. Fakat maçın yıldızı konusunda objektif davranan küçük Delgado, "Maçın yıldızı Nobre'ydi. Üç golü atarak takımın kazanmasını sağladı. Ağabeyim iyi oynadı ama maçın yıldızı Nobre." diye konuşmaktan kendini alamadı. Martin Delgado, Arjantin'de sömestir tatili olduğu için bu süreyi ağabeyinin yanında geçiriyor. Zaman zaman Siyah-Beyazlı takımla antrenmanlara çıkan Delgado, yaptığı klas hareketlerle Beşiktaşlı oyuncuların beğenisini kazandı. 30/01/2007 |
futbolcu olduğunu görmek istiyorum. sadece bu. |
inanılmaz kabiliyetli futbolcu ama fiziğini çok güçlendirmeli.. Birde fantazi yapmayı biraz azaltsa mükemmel olur |
Türkiye`de Saat: 11:37 . |