![]() |
delgado seneye super olacak burak gibi |
inşallah güzel olur...İlk gs maçında neydi o öyle... |
evt zaten bi gs macında superdi baska hatırlamıorum ama gitsin demeye gelince ricardinho gitsin diolar inanılacak gibi diil bence ikiside kalsın gonder gonder nereye kadar |
ya kötü deyil ama takim oynamiyosa onun sucu yok takimi rico la delgado mu kurtaracak aliyosunuz iki yabanci sonrada ümit ediyosunuz adam cagizlarda sonra ögl kaliyo |
Geçen sene sakatlıklar kaynaşma derken tam verim alamadık bu sene gereken patlamayı yapar inş. |
sonuna kadar güveniyorum delgadoya geçen teknikdirektörden kaynaklandığını düşündüğüm bi problem yaşadı ama bu sezonn muhteşem olacak ve biz şampiyon olacaz |
yaw biraz daha iyi oynaması gerekiyor artık .. yoksa forma verilmemeli yabancı olduğu için diğerleridnen fazla şans verildi zaten |
Ben Bu adamın bu sezon patlama yapacağına inanıyorum. Aslında Delgadonun performansından ziyade takımın ortasahasının olmaması onun için kötüydü. Kötü oynadığı maçlarda bile adamın ayağına top yakışıyo. verdiği paslar çektiği şutlar göze hoş gelenler. Ama bu sezon beşiktaşa çok şey katacağına inanınyorum... |
bu sene delgadoyu hesaba bile katmayan rakiplerimiz ilk yarının sonunda hesaplarını baştan yapmak zorunda kalacaklar! |
Delgado bu sene çok iyi olacak Allah' ın izniyle. Kalitesini gösterecek, güveniyorum ona. Forza Delgado :) |
Türkiye`de Saat: 19:04 . |