![]() |
delgado geçen sene galatasarayla oynanan süper kupa maçındaki performansını lige yaysaydı şimdi değerini iki kat artırmıştı inş bu sene delgado ya güweniyoruzzz |
topa ayaga yakısan adam ben uzun zamandır ayaga top bu kadar guzel yakısan adam gormedim ankaradaki macınıda canlı izledim umarım uzun seneler bizde kalır bence cok ii futbolcu ve umarım bu sene katsı cok daha fazla olur |
ben delgadoyu süper kupa maçı hariç bir yerde göremedim.. burda mutsuz gibi.. kendine hiç bakmıyor.. taraftarlada pek iyi değil sanki.. bomboş bir sezon geçirdi.. inşallah bu sezon öyle olmazda verdiğiğmiz o kadar para boşa gitmez..:secruity: |
cok ümitliyim bu sezon delgado dan iii oynayacak:elefant: |
Seni seviyoruz İnadına delgado |
Forza Delgado, hadi artık göster kendini.... |
Delgado Kendine Geliyor Artık Bu Gece Onun Gecesiydi Şov Yaptı Birde O Basit Kısa Pas Hatalarını Yapmasa.. |
Alıntı:
|
biraz daha dikkatli olsa iyi olur kanımca baze çok basit hatalar yapıyo çıldırtıyor insanı |
Bu sene performansını artırması lazım. bunun için önce fiziğini güçlendirmesi lazım. Daha çok maçta şans verilmesi lazım.süper lige uyumu hala sağlayamadı, potansiyelini sahaya yansıtamadı şu ana kadar. Beklentilerimiz yüksek. |
Türkiye`de Saat: 08:07 . |