![]() |
iyi futbolcu ama hala kendini daha tam gosteremedi zurih macındaki performansı baya iyidi bugunku gs macındada gol bekliyorum delgado dan |
traş bu adam bence 2 yıldır oynadıgı bitane macı hatırlamıyorum ben bide 10 numara verdiler adama yıldızın sözü bile edilemez bu adam için bence derhal satıp paraya cevirmeleri gereken bi adam |
Alıntı:
|
Artık yeter..adam gibi oynasın ya! Bir iyi,bir kötü..bir türlü standart'ı bulamadı! Bir türlü istenileni tam olarak veremedi..Sergen'i geri istiyorum ben aslında..hala bir şeyler yapabilir! En azından şu performansla oynayan Delgado'dan daha çok iş yapar..nasıl 10 numara ki bu Delgado? Cidden..ya oynasın artık doğru dürüst -çünkü o potansiyel var- .. ya da gitsin artık! verilen paraya yazık! |
Alıntı:
bu ertuğrul hocayı anlamış değilim forvetin arkasına Delgado gibi adamı almıyor, ondan sonrada gol pozisyonuna giremiyor takım...! bunu herkes gördü Ertuğrul hoca ve teknik heyet hala görecek...:dong: |
porto maçında oyna be adam! |
BU adami Besiktasa futbolcu diye alan adamin aklindan süphe ederim. Üstüne para verseler hali saha macinda bile almam. Insallah en kisa zamanda defolur gider. |
İlk ve Son kez İSTİYORUZ OYNA lütfen... |
Benim hala umudum var İsyan etsem de istediğim kadar.... :):):) |
ewet delgado affettir artık kendini taraftara. |
Türkiye`de Saat: 15:39 . |