![]() |
ayagında cok top tutuyo bence daha acilamadı ama guzel futbolcu hayranım eski delgadoya |
ben m beklediğim performansı hiç bi zaman veremedi.umarım daha özveriyle oynar. |
iyi değil bence ben beğenmiyorum yıldız die aldılar geldiler 1 maç bile kurtarmadı adam daha |
delgado bencede MANYAHBJKLİ nın dedıgıı gıbı sahanda cokkcılız kalıyo ama cokk ıyı bı futbolcuu bunun nedenıde sistemdn kaynaklanıyooo |
en sevdiğim en beğendiğim ve en tadir ettiğim oyuncularımız dan biri inş. kalıcı olur. |
ben delgadonun çok iyi bir oyuncu olduğu inancındayım ama ertuğrul hocamız onu kaybetmek için elinden geleni yapıyor güzel oynadığı zamanlar bile oyundan çıkarıyor iyi sabırlıymış aynı zamanda profosyonel futbolcuymuş delgado 10 numara bir futbolcu |
son zmanlarda performansı iyi..daha iyi maçlar beklioruz..bence yüreinde varsa beşiktaşımızı şampiyon yapar.. |
süper futbolcu bence çok tutuyorum beklenilen performansına kavuşacaktır ama kafası karışık sanki birazcık |
BENCE HUGUENLE OYNATILIRSA ÇOK GUSEL OLUR BOBO ARKASNDA GIGUEN ONUNDA ARKASNDA DELGADO HIGU VE DELLGADO RICO GIBI YANA DEĞL DIKINE IYNUYO BNCE BIRLIKTE OYNASALAR EMINIMKI IKISNNDE VERIMI ARTICAKTIR.RICO ÇOK YAVAŞ OYNUO AĞIR KALIO DELGADI VE HIGUEN DAHA ÇABUK OYNUO AMA IKISINNDE KODISYONLARI YETERLI OLDUKLARI SURECE ÇOK VERIM ALIRIS HOCA BU KONUDA USTUNE DÜŞENI YAPMALI. |
Forza Delagado!!!Cumartesi gecesi harikaydı..En büyük üzüntülerimden biri de bu performansının gölgede kalmasıydı..İnşallah salı akşamı da bu performansını devam ettirir...İnadına Delgado!!! |
Türkiye`de Saat: 08:07 . |