![]() |
DelqaDo Süperin Ötesinde Bi Futbolcu Beşiktaşta En Sevdiğim En Çok Beyendiğim İsimlerin Başında Geliyor. :) |
performansı da giderek artıyor.inş hep böle dewam eder :) |
DELGADO DELGADO BEŞİKTAŞTA EN SEVDİĞİM OYUNCU VE İNŞALLAH BEŞİKTAŞTAN AYRILMAZ |
DELGADO KABUL EDİYORUM EVET YETENEKLİ BİR OYUNCU KREATİF ÖZELLİKLERİ YÜKSEK BİR OYUNCU ANCAK BEŞİKTAŞA GELDİĞİNDEN BU YANA VERDİKLERİ NELER KAÇ TANE MAÇI ÇEVİRMİŞ KAÇ TANE MAÇIN KADERİNE ETKİ ETMİŞ AYRICA FİZİKİ AÇIDAN YETERSİZ ÇOK ÇITKIRILDIM TOP KAYBI ÇOK YÜKSEK ONDAN BEKLENENLERİ MAALESEF KARŞILAYAMADI...ZATEN AVRUPA NIN GÖBEĞİNDE İSVİÇRE DE OYNAYACAKSIN VE SÜPER BİR 10 NUMARA OLACAKSIN VE DE SENİ NE İTALYAN NE ALMAN NE DE İSPANYOL TAKIMLARI GÖRMEYECEK GERÇEKÇİ OLMAK LAZIM DELGADO ANCAK TÜRKİYE SINIRLARI İÇİNDE VE DE KISMEN İYİ. |
son 5 maçta delgado döktürüyor takır takır top oynuyor dün mücadele eden en iyi oyuncumzuda bana göre o kadar müthiş paslar atıyor ama kullanbilen yok artık alıştı bu formu bozmaz üstünbede cıkar ama yanına adam gibi adamlar lazım arkasına sağlam bir ön libero forvete sağlam bi forvet lazıım delgado rahat olması için defansıda unutmamak lazım yinbe kazık yedik cisse diatta higuainden ağ demez olaydım ama gerçekler acıdır demiştim elimizde patlayacak die |
TEK TUTUYORUM |
delgado beşiktaşın en iyi oyuncusu,keşke onun gibi 2 oyuncumuz daha olsa 8-0 lık sonuçlarla karşılaşmayız |
Delgado süperrrrsin..! |
tello ve bobodan sonra en iyisi sayılabilir ama yeterli değil bu üç isim dışında kimseyi tutmam |
Delgado bu sezon baya bir düzelme gösteriyor. umarim yükselen form grafigini koruyabilir. |
Türkiye`de Saat: 07:33 . |