![]() |
Kartala göre bi futbolcu inş hep böle kalır :) |
son maçlarda bizim takımı kurtaran oyuncu bence DELGADO.......o da olmasa napardık ????harika bi oyuncu...ne desem az.... |
bu adam serbest bırakılırsa her maçta şov yapar ve nitekim yararlanıoruz da kendine gelmeye başladı umarım böle devam eder.. Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin.. ! |
Tek kelimeyle süper bi oyuncu...Muhteşem goller atıyo,ayrıca teknikte süper.inş.bundan sonrada böle devam eder.. |
su anda takımın en ıyı 2 oyncusunda bırı........dıgerıdebana goRe TeLLo:................:D:D:D |
bencee kendi oyununu saklıyor çünkü daha güzel oynuyorr çok iyibi oyuncu kendisi |
feneri del-gadoooooooooooo |
delgadoyu hepten çok seviyorum. hele de bu aralar çoştu kendisi:D inş. hep böle devam eder de beşiktaşımızın kurtarıcısı olmaya devam eder. ha bi de attığı gollerde çok zor ve çok estetik goller. dimi.......? |
Yağmurlu bir günde görmüştüm seni Üstünde çubuklu formalar vardı Bir anda vuruldum aşık oldum ben Hayatın anlamı SİYAH-BEYAZ dı... |
müthiş bi top cambazı yaa 10 numaralı formasıylaaaaaaaa matiaaaaasssssssss .... |
Türkiye`de Saat: 23:07 . |