|  | 
| 
 Kartala göre bi futbolcu inş hep böle kalır :) | 
| 
 son maçlarda bizim takımı kurtaran oyuncu bence DELGADO.......o da olmasa napardık ????harika bi oyuncu...ne desem az.... | 
| 
 bu adam serbest bırakılırsa her maçta şov yapar ve nitekim yararlanıoruz da kendine gelmeye başladı umarım böle devam eder..  Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin.. ! | 
| 
 Tek kelimeyle süper bi oyuncu...Muhteşem goller atıyo,ayrıca teknikte süper.inş.bundan sonrada böle devam eder.. | 
| 
 su anda takımın en ıyı 2 oyncusunda bırı........dıgerıdebana goRe TeLLo:................:D:D:D | 
| 
 bencee kendi oyununu saklıyor çünkü daha güzel oynuyorr çok iyibi oyuncu kendisi | 
| 
 feneri del-gadoooooooooooo | 
| 
 delgadoyu hepten çok seviyorum. hele de bu aralar çoştu kendisi:D inş. hep böle devam eder de beşiktaşımızın kurtarıcısı olmaya devam eder. ha bi de attığı gollerde çok zor ve çok estetik goller. dimi.......? | 
| 
 Yağmurlu bir günde görmüştüm seni Üstünde çubuklu formalar vardı Bir anda vuruldum aşık oldum ben Hayatın anlamı SİYAH-BEYAZ dı... | 
| 
 müthiş bi top cambazı yaa 10 numaralı formasıylaaaaaaaa matiaaaaasssssssss .... | 
| Türkiye`de Saat: 13:55 . |