![]() |
Delgado:"Anlayamadım" Son haftalarda düşüş yaşayan Beşiktaşımızın Arjantinli yıldızı Matias Delgado da, hakemin yönetiminden yakındı. Tangocu, “Hakem iki pozisyona da çok yakındı. İlk pozisyonda, Nobre topa dokunuktan sonra ayağı kaleciye çarptı. İkincisinde ise yine Nobre yatarak bana pas attı. Eğer rakibe vursaydı, o top bana nasıl gelirdi ki? Önce ofsayt olduğunu düşünmüştüm ancak, ‘Faul’ dediğinde güldüm. Suçlu hakem değil, bizleriz. Bu kararlara rağmen kazanmalıydık” diye konuştu. http://img228.imageshack.us/img228/2...opsutuedz2.jpg |
bızde anlıyamadık |
Yakında anLarsın. Sadece önümüzü kesmeye çaLışıyorLar. ŞampiyonLuğumuzu engeLLemeye çaLışıyorLar. Hepsi bu (!) |
Delgado son derece istikrarsız bir futbolcu. Bir var 3 yok. Onun için zaman zaman oyununu gollerini çok beğensemde genel olarak sevmiyorum delgadoyu. |
onlar etkilio bizde tepki weriorzz.Ama etki=tepki olmamalı. Bizim tepkimiz daha çok olmalı |
ya delgado o yuzden bundan sonrakı maclarda en az 5-6 gol atmamaız lazım sayılmayanları cıkarınca 2 veya 3 gol atmıs oluruz |
bizde anlamadık zaten!... |
Hakem konusu bir yana da, ben Delgado'nun kötü oynadığını düşünmüyorum bu maçta... |
ahh delgado biraz daha yürekle oynasan neler yapıcanda ahh ahh by Artist |
Anlayan varsa söylesin zaten :( |
Türkiye`de Saat: 11:06 . |