![]() |
Tek KelımeyLe Harıka Bı FutboLcu |
Hep destek tam destek. 2 maçtır gol atıyor adam ağar bir sakatlıktan yeni kurtuldu adam.. Acımasızca eleştirmemek lazım... |
Sakatliktan Cok Cabuk kurtuLdu , İnsallah Daha güzeL oLucak :P Mati goL goL goL ! |
Alıntı:
Alayina isyan ölümüne Besiktas;) |
Birkaç gündür NTV'de Sergen Hakan Ünsal ve Ercan Taner'in NTVspor'daki program tanıtımlarında ismi geçen yetenekli bi futbolcumuz Delgado... Tanıtımda ( bizim evde NTVspor olmadığı için seyredemiyorum programı... ) Sergen diyor ki:" 5 milyon dolara almışlar Delgado'yu satsan kaça satarsın?? " Ercan Taner :" Ben hemen söyleyim sana kaça satabileceğini 1 milyon 800 bin dolara satarsın"... Ve gülüşmeler... |
Alıntı:
|
delgado bnce ligimizin en teknik oyuncusu ama Türkiyedeki futbol ona göre değil formunda olduğunda bişiler yapıo ama zorlanıo burada ama bn yinede ondan başkasını tanımam tek geçerim delgadomu... |
Sergen Yalcin'in Delgado hakkindaki yorumu: - Bu takımda Delgado'dan çok deplasmana giden taraftarlar var. |
derhal gönderilsin bundan medet ummayalım arkadaşlar bu adam bizi hiç biryere getiremez...en basit anadolu maçlarıı bile kazndıramıo ...varlığı ile yokluğu belli değil... |
Kupada ve şampiyonlukta şansımızı yükselten, bana umut veren bir haber: Matias Delgado sezonu kapattı Transfer edildiği günden bu yana bir türlü bekleneni veremeyen Matias Delgado´nun sezonu kapattığı açıklandı. (Yerine serdar özkan'ın oynamaması şartıyla) |
Türkiye`de Saat: 14:48 . |