![]() |
Beşiktaş Cola Turka : 78 - 73 : Oyak Renault Beşiktaş Cola Turka:78 Oyak Renault:73 04.09.2008 15:40 Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, bugün Akatlar Cola Turka Arena’da Oyak Renault ile bir hazırlık maçı yaptı. Siyah Beyazlılarımız mücadeleden 78-73 galip ayrıldı. İki ekibin karşılıklı basketleriyle başlayan karşılaşmada Siyah-Beyazlılarımız, ilk periyodun son dakikalarına doğru savunmada daha etkili hale gelerek ilk çeyreği 26-21 önde bitirdi. İkinci periyotun ilk dakikalarında oyunda üstünlük yakalayan (27-26) Oyak Renault karşısında son dakikalarda tekrar kontrolü eline alan Takımımız, devreyi 44-41 önde tamamladı. İkinci yarıda oyuna hızlı başlayan Oyak Renault, üst üste bulduğu basketlerle kısa sürede öne geçen taraf oldu ve üçüncü çeyreği 62-54 galip bitirdi. Mücadelenin son dakikalarındaki oyunuyla tekrar üstünlüğü eline alan Takımımız, salondan 78-73 galip ayrıldı. BJK Resmi Sitesi ... |
oyuncuların performansıyla ilgili bilgisi olan varmı? ben özellikle austin ve chatmani çok merak ediyorum |
hadi bakalım görelim takımımızı |
hazırlık macı oldugundan dolayı oyuncuların performansı hakkında bılgı vermemıs olabılırler |
herhangi bi kanalda veriyomu bu maçları |
cevher 14 sayı 15 ribaund ,chatman 13 m.yağmur 10 tane atmış birtane forumda gördüm |
işimiz cevhere kaldıysa:D |
Sakatlık olmazsa bu sezon Cevher çok katkı verecek takıma, güveniyorum... Bu maçtaki sayı dağılımı şu şekilde ; Mehmet 10, Muratcan 5, Marcus 9, Haluk 5, Adem 3, Chatman 13, Austin 19, Cevher 14 Jovo Stanojevic sakatlığı nedeniyle yer almamış. Ömer'i ise bilmiyorum, göremedim hiçbir yerde. |
her sene bası en ıddalı kadrolardan bırıne sahıp oluoruz ama dewamlılıgımız yok bu yuzden de hep sonlara dogru tecrubesızlıgımızden gerıye dusuoruz ınsallah ıskelet kadromuzu bu yıl koruruz |
Austin hemen skorer kimliğini koymuş orataya..Bu sezon en skorer oyuncumuz olur muhtemel.. |
Alıntı:
iskelet kadroyu nasıl koruyacaz her sezon bası gecen sezonkı kadrodan bır suru kayıp verıyoruz |
Alıntı:
ıste bu yıl son olur seneyede bu kadroya takwıyelerle baslarız dedım ama anlasılmadı sanırım |
evet yanlıs anlasılma oldu ınsallah bu sene senınde dedıgın gıbı son olur |
en skorer austin bu sene %99 ihtimalle... iskeleti koruyalım seneye çok başarılı oluruz... doğruyu bulana kadar kadro rotasyonuna devam edeceğe benziyoruz bakalım hayırlısı... ayrıca son olarak cevher öyle az uz br oyuncu değil lütfen aşağılamayalım alkışlayalım bugün 10 yarın 15 öbür gün maç kazandırır bu işler böyledir... |
Çokk ii.Tebrik ediorm takımımı:) |
Cevher iyi bir oyuncu onu tartışmıyoruz, burada söylemek istenen kadro yetersizliği yüzünden Cevherîn pota altında rakip uzunlarla boğuşmak zorunda bırakılması, Cevher rakibin iri yarı 5 numarasını savunabilir mi? Onun için Cevher'i pota altında ezdirmeden bu bölgeye acilen takviye şart.Şampiyon adayları uzun rotasyonunda kadrolarında aynı kalitede 4 tane oyuncu bulunduruyorlar. |
Hakan Demir'e güvenmiyorum.Daha henüz büyük takım çalıştırmamış bir antrenör ilk senesinde başarılı olur mu orasını kestirmek güç.Zarı zoruna yenmişiz.Transfer şart!!! |
Türkiye`de Saat: 22:35 . |