![]() |
Muratcana ne gözüyle bakıyorsunuz anlamadım.. Atletik özellikleri iyi ama şutu pek sağlam olmayan düz bir 2 numara işte..neden bu kadar umut bağlanılıyor anlamış değilim..Sonuçta adam gittiği hiçbir takımda bekleneni verememiş.. Sürekle bechde kalmış bir alternatif adayı..:S Keşke Austin ve Chatman geçen sene kadroda olaydı da.. Ozman Ulebmiş TBLymiş Türkiye kupasıymış fln dinlermiydik..Takım şu haliyle üst düzey işler yapamaz. Ama 2 transfer çehreyi tamamen değiştirir.. |
inşallah geçen sezon gibi çok takımın canını yakan bir takım oluruz... |
Ben yinede alınan bu galibiyetlere rağmen bu kadronun yeterli olduğunu düşünmüyorum.Takıma mutlaka takviye şart.Marcus Faison çok önemli bir forvet.Antrenör Hakan Demir'e pek güvenmiyorum ama inşallah yanılırım... |
Oynadığımız takımlar pek üst düzey değil, bunlar ölçü olamaz tabiki ama sadece oyuncuların bir arada oynamaları için önemli bir fırsat. İyi bir şutör 2 numara mutlaka lazım, pota altı için de yerli bir uzun alınmalı. Elbette kaliteli bir uzun yok şu an için boşta ama yinede o boşluğu dolduracak bir oyuncu olmalı kadroda, en azından lig için gerekli. Takımın gerçek gücünü ilk önemli sınav olan Galatasaray CafeCrown maçında göreceğiz ama o zamana kadar 2 numara transferi mutlaka yapılmalı. |
İyi bir başarı bekliyoruz.. |
ben hep hazırlıkı maçlarında oyuncuların performansına bakarım.Skor önemli değil.Ve görüyorum oyuncular gayet güzel gidiyor. |
Uyum sorunu aşılmışsa daha güzel bişi olmaz. Takımımız gayet ii gidio.Tek isteğimiz bi şampiyonluk. Tebrikler:) |
Türkiye`de Saat: 20:35 . |