![]() |
FC Metalist Kharkiv - Beşiktaş Uefa Kupası 3. Öneleme 2. Maçı http://cache.images.soccerway.com/new/teams/3054.gif - http://img441.imageshack.us/img441/333/sdadafaggy4.jpg Maçın Başlamasına: kaldı..Beşiktaş - FC Metalist Kharkiv Tarih : 02 Ekim 2008 Saat : 20.00 Stad : Metalist Stadium |
deplasmandada kazanacağız |
çok rahat alırız diye düşünüyorum..2-0 falan alırız |
bu maçı da alırız.. |
oh be maçı show tv veriyor 3-1 falan veya 2-0 |
Bu maçıda alırız bence ama yinede disiplini elden bırakmamalıyız (2-0) |
Delgado yedek başlamalı.. Holosko ve Bobo çift forvet oynamalı.. Rahatlıkla farka gideriz.. |
cok zor bi mac bizi bekliyo futbol şansı ilk önce yanımızda olsun ve bizimkiler ciidiye alsın yeter.. |
maçı cok rahat alırız allahın izniylee . . . Beşiktaş JK |
Yeneriz cok rahat |
imparator lucenin dediği gibi ilk yarım saat içinde gol yemez isek turu geçeriz |
2-1 bizim maç |
-----------------------------------rüştü-------------------------------------------- ibrahim .t---------------------zapo--------------sivok-------------seric ekrem dağ-----------------------------------cisse------------------tello -----------------------------------------delgado----------------------- ---------------------------------bobo--------------holosko-------------- bu 11 le çıkalım.2-1 alırız. |
Zor bir maç olacak..Rakip ne kadar iyi bir takım olduğunu,ilk maçta gösterdi..Açıkçası ben çekiniyorum bu maçtan..Beşiktaş'ımıza başarılar..Saldır Kartal'ım.. |
Çooook zor bir maç olacak, öyle kolay bir lokma degiller. Elenirsek sasirmam, hele de Saglam basimizdayken.. |
zor bi maç olucağı kesin 1-0 alalım gene yeter gerçi gol yemessek bile yeter :) hadi kartalımm |
0-2 Holosko-Bobo İnşallah böyle olur:) |
Maçın çok zor geçeceği kesin, bu ilk maçtan belliydi zaten...Önce bir istatistik vereyim, Kharkiv takımı kendi sahasında kaybetmeyen bir takım, en son yenilgisini Everton takımından almış bildiğim kadarıylan, bide Ukranya liginde birine yenilmiş, geçen sene olması lazım...Bu sene de Shaktar'la deplasmanda berabere kalmış, Kievi'de deplasmanda mağlup etmiş, yanii büyük takımlara karşı deplasmanlarda iyi sonuçlar alıyor, kontra futbolunu iyi uyguluyor, biz yine iyi yırtmışız demekki, 1-0'lık skor iyi o yüzden...Taraftarlarında desteğiyle ilk dakikalardan itibaren büyük bi baskı kuracaklardır üstümüzde, bu baskıdan kurtulmamız şart, Uğur-Cisse ikilisine büyül iş düşecek burda, ilk 15-20 dk'yi hasarsız atlatırsak paniklemeye başlarlar, bu sefer oyun bizim kontrolümüzde olur, burda da iş Delgado'ya düşecek, sonra da Bobo-Holosko gibi oyunculara...Çok zor olacağa benziyor, ama ben nedense rahatım, bu turu ne yapar eder geçeriz gibime geliyor, kalede Hakan'da olsa gol yemeyeceğimizi düşünüyorum, 0-0, 0-1 gibi skorlarla turu atlarız... |
inş. yeneriz:) |
Alıntı:
|
Kabus gibiydi resmen |
yenemedik maalesef :motz: |
Türkiye`de Saat: 04:23 . |