![]() |
biletler büyük olasılıkla çarşamba satışa çıkar toplanıp gitmek isteyen arkadaşlar pm atarsa ben büyük olasılıkla gidicem bir yerde toplanıp gideriz. |
Ben gurbetci olarak stata gidmenin $ansina sahip deyilim , gidebilenler $anslarini bilsin :D |
gençlerbirliği fenere karşı çok ezik bir maç oynamıştı ve fener 3-0 yenmişti... ayaklarımız yere sağlam basarsa maçı alırız... |
inş. yeneriz |
Farklı kazanırız İnşallah... |
arkadaslar maç biletleri satışa cıktı kale arkası 24ytl kapalı 45 ytl..fiyatlar gecen seneye göre daha iyi...bilginize.. |
bu sezon ikinci deplasmanım olacak 4 gün var geçermi 4 günn |
Alıntı:
|
ben direk evimden gidicem ankarada olmam nedeniyle:) |
bu maçta gerçek gücümüzü sahaya yansıtacağız herkes bizim gücümüzü görecek önümüzde diz çökecekler |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Denizli hocamizin ilk maçi olacak . :biggrin: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
İnşallah farklı bi galibiyet alırız... |
ehue gitcegim bir maç olacak inş iyi bir skor alırız |
keşke bende gidebilsem :( beşiktaşım dışarda oynadığı zaman bu istanbulu hiç sevmiyorum...:( |
gece 03:00 da yola çıkıoruz maçı alıp gelicez inş.. |
alırız bu maçı 2-1.. |
inş.. ankarayı karartıcaz... |
Zor maç olacağı kesin, bu Gb'nin gücünden dolayı değil halı sahada !oynayacağımızdan dolayı tabii...Bazı oyuncularımız çok zorlanacaktır, Delgado takımı 10 kişi oynatabilir mesela, tek sorun bu olabilir bence...Eğer Delgado fazla top kaybı yapmazsa, takımın direncini düşürmezse bu maçı alırız gibime geliyor, kaybedeceğimizi düşünmüyorum asla, Gb'nin alabileceği en iyi sonuç beraberliktir bence, ama buna da izin vermeyeceğimizi düşünüyorum...Denizli ilk maçından 3 puanla ayrılır umarım, iyi başlamış olur böylece...Bide Holo'dan gol bekliyorum bu maçta, Denizli'ylen birlikte yükselişe geçecektir... |
Mustafa denizlinin soru işaretlerine cevap vereceği maç. Bakalım artık her şey az cok belli olacak. Yorumculukta iyi şakıyan denizli aynı şeyi koltuk başında da yapabilecek mi doğrusu merak ediyorum?En merak ettiğim konuların başında şu konular var: 1-)Holoskoyu sağ çizgide oynatıp oynatmayacağı, 2-)Zapo Sivok ikilisini bozarak Toramanı daha önce ısrarla belirttiği gibi stopere koyup koymayacağı, 3-)Denizli'ye göre banko olması gereken Üzülmez'in hocasını yanıltıp yanıltmayacağı, 4-)Tek ön liberolu futbol anlayışının başarıya ulaşıp ulaşmayacağı, 5-)Veeee Her şeyden önemlisi BEŞİKTRAŞ'IN BUGÜN İZLEYENLERE ZEVK VERİP VERMEYECĞİNİ... |
bence cok iyi bir ilk yariydi 3-0 öndeyiz . I$te futbol böyle oynanir . Birde bobo'da girse tam olur . Denizli'nin koç'lugu gerçekten kögüs kabartiyor . Bastir Besiktasim bastir denizli hoca !!! Haydi BOBOOOO |
1-3 bitti maç.tebrikler Beşiktaşım.aslında maç ilk 15 dakikada bitmişti. |
Golleri erken bulunca doğal olarak rölantiye aldık oyunu doğrusuda buydu.Zeminde tehlikeli sakatlıklarda olabilirdi rahat rahat 3 puanı 3 golle aldık..Bence gayet iyi vaziyet ama bu Holoskoya ne olduysa Serdar la 2 sini hiç beğenmedim bugün ölü gibiydiler..Tello da bence çok iyidi bugün. |
tebrikler kartalım |
Lanet olsun maçı izleyemedim zaten:D:D |
Türkiye`de Saat: 12:10 . |