![]() |
Kayserispor - Beşiktaş (9. Hafta) http://site.mynet.com/hamzadeniz/myn...or_amblemi.jpg http://img441.imageshack.us/img441/333/sdadafaggy4.jpg Maçın Başlamasına: kaldı..Kayserispor - Beşiktaş Tarih : 02 Kasım 2008 Saat : 15.00 Stad : Kayseri Atatürk |
zor bir maç olcak kayserinin evinde ne kadar güçlü olduğunu çoğumuz biliyoruzdur ama önemli olan ordan puan çıkartıp yenilgisiz yolumuza devem etcez inş |
Hucum ALLAH ALLAH Alacaz bu amçı inşallah zor olabilr ama alacaz |
çok önemli maç bu maçı almamız demek moral motivasyon demek havaya girmek demek çok zor olacak kayseri sert takım inşallah kazanırız. |
feneri devirdiler die deil ama kayseri harbiden sıkıntı evinde ...işalla alırız 3 puanı |
Zor bi mac olucak hadi hayırlısı .... |
zor bı maç olucak inş. galıp gelırıs başarılar kartalımmm |
Geçen sene sert oynayarak bizden aldıkları bir maç vardı umarım Denizli hocada aynı stilde oynatır korkak değil atılgan dişe diş hucum futbolu bize 3 puan ve güzel bir galibiyet getirir |
çok zor ve aynı zamanda çok önemli bi maç hayırlısı inş. kazanırz |
inş. kazanırız:):):):):):):) |
En zor deplasmanlardan bir tanesi...3 büyük takımında puan kaybedebileceği bir deplasman, nitekim Gs puan kaybetti, Fb ise kendi evinde 4 yedi Kayseri'den...Zorlu bir karşılaşma bizi bekliyor yanii, 1 puan alırsak kimse çıkıp diyemez nasıl 1 puan alırsın, gitti 3 puan, bu puanı çok ararız falan filan...Maç başlamadan herkez hemfikir bu konuda, puan kaybetme ihtimalimiz çok yüksek...Ama ben yine de kaybedeceğimizi düşünmüyorum, bizi yenen çok zor çıkar bu sene...Beraberlik olası, eğer yıldızlarımız günlerinde olursa da maçı koparırız ve şampiyonluk yolunda dev bir adım atarız bana göre, daha erken olabilir ama ben böyle düşünüyorum...Holo, Nobre, Tello, Delgado 4'lüsünden en az 2 'sinin gününde olması yetecektir, umarım zoru başarıp 3 puanı alırız Kayseri'den, alamazsak da kimse çıkıp bir şey diyemez, geçen seneki gibi olursa o başka tabii(hem yenilmiştik hem de ezilmiştik futbol olarak), ama Denizli'ylen birlikte hiçbir takıma ezileceğimizi düşünmüyorum...İyi bir futbol, iyi bir karşılaşma beklliyorum, 1-1 biter gibime geliyor, 1-2 olursa iyi olur tabii... |
2-0 bizimdir bu maç :):):) |
zor bir maç olucağı kesin ama bizim gücümüzde ortada zorda olsa alırıs Allah'ın izniyle |
bunun altından da kalkarızz ınss yhaa |
maçın on biri; m.d bu maçta bazı değişiklikler yapmış. Tello delgadoyla, Sivok zapo ile yer değiştirmiş. Ekrem ibonun yerine girerse sol kanat daha iyi işler. İbo bal yapmayan arı.. Serdar da cok ağır kalıyor orda. --------------------- -------Rüştü--------------------------------- --------Toraman-----------Zapo----------------Sivok------------ ----Serdar-----------Tello------------Cisse---------------İbo---- ------------Holosko---------------- -----------Delgado ----------------------------Nobre-------------------------------- |
Ya Kayseriyi bi yenemedik gitti ya! Bu macin hakki beraberlikti ama Kayseri belesten bir gol atti okadar!! Serdar Kurtulus, Uzulmez, Holosko ve Delgado cok formsuz.. Bu takimda Bobo mutlaka oynamali yoksa onde top tutamiyoruz! Serdar Ozkan girip aldigi butun toplari kayip etti, hemen toparlanmali!! Rustu-Toraman-Zapo-Sivok-Ekrem-Tello-Cisse-Serdar Ozkan-Delgado-Bobo-Nobre oynamalidir. Veya Cisseyi arada kesip Uguru oynatip Holosoko-Bobo oynatabilirsin! |
herşeye rağmen hayat devam eidyor biz takımımızı sevinmek için sevmedik |
Alıntı:
|
kayserideydim Niğdeden gittim destekden maç bile seyredemedim ama yinede baktım sayılır bukadar kötü futbol olamaz yaaa cissenin atağı hariç hiç bir pozisyona girilmezmi kardeşim yaa bölyle takımmı olur takım dedğin ruhunu ortaya koyar ataklarla yüreğiyle karşı kaleye yüklenir ama hiç birini göremedik ama canları saolsun 1mağlubiyetten bişey olmaz hayırlısı diyelim |
Türkiye`de Saat: 20:55 . |