![]() |
Yanlis sistemle basladik sonumuz hayirli görünmüyor arkadaslar Arkadaslar bizim takimi gördükce kahrolmamak mümkün degil. Ben buraya daha yeni üye oldum ama dogustan Besiktasliyiz, buralarda Almanyada icimiz kan agliyor takimimizin zafere ulasamdigindi görmek. Hic bir Insanin aklina uyarmi 6 savunma agirlik futbolcu arti kaleciyle bu oyunu oynamak? 4 tane hücumyula olacagi ancak bukadardir. Sistem tekdir od 3-5-2 dir. Benim ideal kadrom su anda Rüstü, Toraman - Sivok - Zapo - , S.Özkan, Delgado, S.Kurtulus, Tello, Aydin, Holosko, Nobre. Bizim Ertugrul Hoca dogrulari göremedikce bu is olmaz ve biz daha cok bekleriz Sampiyon olmayi. Fener ve CimBom puan kaybederken biz kefemizi doldurmamiz gerekirken niye puan kayiplari geliyor????? Herkese hayirli aksamlar ve simdiden mübarek Bayramlar. Selamlar Fatih |
Arkadaşım takım şuan iyi kahrolcak bir durum yok sakin ol. |
kahrolunacak bısey yok kı sen bı mac boyunca 3 gol atıyorsun 1 tanesı sayılıyo kahrolunması gereken hakemler |
kahrolucak kişiler adaletsiz hakemlerdir by Artist |
Senin kadroylan çıksak daha kötü bea abi..:)..Maçlar 5-5 falan biter herhal... |
Bırakın hocamız işini yapsın.Lig sonunda açıklarsınız görüşlerinizi |
bir macta puan kaybettik die şampiyonluk gitmedi arkadaşlar biraz sukunet.. |
3-5-2 mi? Faydasız bir taktik Attıgın kadar yersin bu taktikle Kahrolmanın kısa yolu olsa gerek Şimdilik söz Erturul Hoca'da Sezon sonu görecegiz bakalım |
bizi kahreden federasyon .. bizde bi sorun yok oyunlar hep üstümüzeee hep üstümüzee.. |
O kadroyla çıksak bizden hiç bir şey olmaz 2 maçtan 1'ini kazanırsak öpüpte başımıza koyalım demektir.Zaten 3-5-2 diye bir sistem çoğu takımda kalmadı.Sağ kanadı Serdar Özkan mı yoksa Aydın mı boylu boyunca kullanabilecek. Sistemimiz iyi 4-2-3-1 4-1-1-2 veya 4-4-2 gereken maçlarda taktikte ufak değişikliklerle adil olarak götürürüz. Problem taktikte değil. Hem yeteri kadar iyi oynamıyoruz hem de bize karşı gereken kararlar verilmiyor. |
Türkiye`de Saat: 09:18 . |