![]() |
hertürlü yeneriz rahat olun 20 taraftarımız orda olacak gömeriz o çimlere ruhsuzları:)))) |
besiktasimiz rahatca $ov yaparak alacaktir haaa buraya yaziyorum !!!! |
kaptan matinin önderliğinde gol şov yapcas inş. |
vurur geçeriz topiklere |
düdük alcaklarmş tribün şowu yapacaklarmş ulan siz tribün şowu yapmayı nerden öğrenceniz alın bizi de bursaya size alasını gösterelm şowun hem gol hem taraftarlığmzn şowunu yapalm ama ynede yencez bursa bekle bizi bobomm delgadom goloskom nobrem tellom sizi yenmeye geliyorlar |
Zor maç olacağını ama ne olursa olsun kazanıp Bursalıları ağlatacağımızı düşünüyorum, tıpkı geçen seneki gibi...Cisse'nin değil de Sivok'un yokluğunu çok hissederiz bu maçta, tek handikapımız o olacak...Onu da G.Zan'la gidermeye çalışacağız, umarım çok az hata yapar, hatasız oynasın diyemiyorum çünkü öyle bir şey mümkün değil ne yazıkki!..Cisse'nin boşluğunu da Uğur'la rahatlıkla doldurabiliriz, orda bi problem olmayacaktır...İleride kimin oynayacağı belli değil daha, Bobo-Holo-Nobre üçlüsüde iyi durumda, ama en iyileri Nobre-Bobo kuşkusuz, bu ikiliylen başlayabilir Denizli, arkalarında da Delgado-Tello ikilisi...Umarım bu maçta kaybolmazlar, maça ağırlıklarını koyarlar ve bize zor sayılabilecek bu maçı kazandırırlar...1-2 gibi bir sonuç bekliyorum, gol yeriz diye düşünüyorum... |
Bursaspor geçen sene Delgado'nun golünden sonra bize nasıl itaat ettiyse yine öyle olacak.Başarılar Beşiktaşım. |
oglancıklara yaglıcaz ıns bjkmız yıne bız yokuz ama yıne ruhumuz yetsın |
Bu maç sıradan bi maç deil.Şampiyonluğumuz garanti olsa bile yine yenmeliyiz. |
bugün 3 puan alırsak önümüz açık. |
Türkiye`de Saat: 02:48 . |