![]() |
Beşiktaş - Ankaragücü (15. Hafta) http://www.bizimbolu.com/haberresim/...me%20kanca.jpg http://www.anadoluskor.com/haberResi...raguculogo.jpg Maçın Başlamasına: kaldı..Beşiktaş - Ankaragücü Tarih : 14 Aralık 2008 Saat : ....... Stad : Bjk İnönü |
inönüde yenilmek yok burası inönü burda n çıkış yok ::: yeneriz |
Hadi bakalim ankaraya yenildik bu maçi almak bizim için bir ödül olcak HADI BESIKTAS GAYRET ET... SANA GÜVENIM TAMM (ama bu denizli için geçerli diiiiilll :d:d:d) |
gecen yil inönudeydim yine ayni mac ama bu yil gelemiyecegim maci 3-1 kazanmistik unutmadik unutmuyacagiz ankaranin....... |
inşllh yenerız ankaragucunude galatasaray macına ıyı bır motıve olur... |
delgado ankaraspor maçında oynarsa maçı seyretmicem dedim ve seyretmedim aynı şekilde bu maçıda delgado oynarsa izlemicem. |
hadi bakalım sağlar bizimdir beşiktaşım için hayırlısı a.g zatenzor günler geçiriyor bizde bakalım kim daha iyi |
oleyyyyy saldir besiktasim artik bizde rahat bir mac seyiredelim.. |
Rüştü İ. Toraman - Zapotocny - G. Zan A. Tandoğan - Cisse - S. Özkan - Ekrem Holosko - Nobre - Bobo Bu kadar eksiğe rağmen olabilecek en iyi 11 ve sistem. 3-1 alırız (inş). |
ankaragücünü yenelim bi rahat nesef alalım hadi çocuklar.. |
bundan sonra en ufak bi puan kaybına uğrayacak lüksümüz yok kesinlikle almamız lazım madem feneri gs yi yenemiyosun böyle maçları affetmiyceksin şampiyonluk için |
yenemezsek yine ortalık karışıcak operasyon bi sürü futbolcu değişir teknik direktör değişir sonra yine her zamanki gibi facia inşallah şu ankaragücü ve galatasaray maçlarını kazanırızda toplarız biraz yoksa yine bizi hüsran bekliyor... |
Rakiplerimiz de bu hafta kendi evlerinde oynuyor..O yüzden bu maçın kayıp olmasını düşünmüyorum bile..Önemli olan GS maçı.. |
hayırlısı... |
ceza aLmadık dimi biz daha Saha kapatma :S |
5-1 |
bu maçı yeneriz di mi? :) |
Bu maçı yaa alacağız yaa alacağız, başka yolu yok bunun...Olası bir puan kaybında her şey biter, en önemlisi taraftarı karşısına alırlar, onun için ne yapıp edip bu maçı alırlar...Farklı bir galibiyet olursa ki bunu bekliyorum, o zaman çok daha iyi olur, hem futbolcuların moralleri tekrar yerine gelir ve Gs derbisine umutla bakarlar, bizde umutla bakarız tabii...Ama kötü bir futbol, kısır bir skor taraftarı hiç memnun etmez bu maçta, Gs derbisi öncesi yuhalanmak hoşlarına gitmez herhal oyuncuların ve hocanın, bunun için ellerinden gelenin fazlasını yapmaya mecburlar!..Öncelikle iyi bi futbol, iyi bi skor(3-0, 4-1, 5-1 gibi) bizi mutlu edecektir, hoca da biliyor kötü bir futbolla kazanılan maçın sonunda neler olabileceğini...Galibiyeti bile seçiyoruz yanii bu maçta, beraberliği ve mağlubiyeti aklımızın ucundan bile geçirmiyoruz zaten, neler olur Allah bilir artık!..Bide Holo-Bobo-Nobre üçlüsü de bu maçta gol atar umarım, bu Ag'yi boş geçmesinler bari... |
Bu maçı rahat alırız ama Galatasaray'dan çok korkuyorum :S |
macin baslamasina 30dakika k aldi 5 aticaz gs 3 attiya biz 5 atariz bizim onlardan ne eksiigimiz var hatta daha fazlamiz var 2 holosko 1 nobre 1 bobo 1de degado |
Bu maçtan sonra Galatasaray korkum iyice depleşti. Valla rezil oluruz bu oyunla. Gökhan Emreciksin,Mehmet Yılmaz,Murat Erdoğan bizle dalga geçiyorsa Arda,Lincoln,Aydın,Baros,Nonda falan aman haaa.... |
Türkiye`de Saat: 01:12 . |