![]() |
Galatasaray - Beşiktaş (16. Hafta) http://unyezile.com/gs_amblem1.jpg http://www.bizimbolu.com/haberresim/...me%20kanca.jpg Maçın Başlamasına: kaldı..Galatasaray - Beşiktaş Tarih : 21 Aralık 2008 Saat : 19.00 Stad : Ali Sami Yen |
gönul bjk nin yenmesini ister ama gs kolay bir takım deil beraberlik olabilir |
katıLıorm ama gs fenere 4.1 yeniLdi .. Biz 2.1 mantıken yenmemiz gerekio :) |
hayırlısıyla insallah bu derbiyi kazanarak ligin ilk yarısını güsel bitiririz |
Bu maçı inşallah alıcaz; belki fener mağlubiyetiyle yüreğimizde açılan yaramıza bir nebze melhem olur !!! |
inşallah kazanırız kazanmayı çok istiyoruz tahmin yapacak olursam 1-0 olsun bizim olsun golüde nobre atar |
Yenilmeyecek takım yok. |
Şampiyonluğun en büyük favorisiyle yapıyoruz.Hemde maç Ali Sami Yen'de. Kazanmamız çok çok zor.Umarım kazanırız ama kadro kalitesi bakımından 1 değil 4-5 adım falan öndeler. Beşiktaş'ım alnının akıyla çıkar oynar ve gerekli mücadeleyi verir ama futbolun gerçekleri işlerse kazanamaz,fark yer.Olay bundan ibaret. Ama yine de Cincon'u yenmeden İnönü'ye gelmeyin diyorum. |
o kadar dakorkulacak bişey yok herhalde ya her takımın taraftarı kendi takımını favori gösteriyor tabiki basında gs yi gösteriyor sesimizi buradan dusa futbolcular duyun be ruhunuzla oynayın yeter kimsenin gücü yetmez ne hakemin ne başkasının |
inş. kazanırız |
inşallah kazanırız diyecem ama işin açıkcası fazlada umutlu değilim :( |
hadi beşiktaşım bana güzel bi doğum günü hediyesi ver... |
gerçekci olmak gerekirse hiç ümidim yok beraberlik bile sürpriz olur diyorum :( |
fb macindaki gibi bir tetikci yollandiysa yine kazanma sansimizin oldugunu dusunmuyorum gs de lincoln,baros,arda ve mehmet topala ozellikle dikkat edilmeli |
bu maçı alıp verdiğimiz puanları telafi etmemiz gerekiyor |
Büyük bir problem çıkmazsa Ali Sami Yen'de olacağım...Bu maçtan açıkcası yine gollü bir "mağlubiyet" bekliyorum... ama umarım kazanırız... ses tellerim yırtılıncaya kadar tribündeyim! |
Beşiktaş, Beşiktaş gibi oynarsa bu maçı kazanırız.Hakem yine bu maçta ön plana çıkacak gibi.Ama artık bu maçı almamız lazım.Başarılar Kartalım... |
açıkçası ne olacağını tahmin bile edemiyorum hakem faciası olmazsa beşiktaşımız elinden geleni yapsın yeter diyorum kazanamazsakta olsun sadece hakem karışmasın maça o zaman hiç bi zevk alamıyorum biz yenelim veya yenilelim iyi top oynayalım yenilsekte önemli değil o kadar zaten favori gs duruyor baskı yok bişey yok |
ilk kez yazıyorum foruma..arkadaslar zaman birlik zamanıdır..en ufak bir yenilgide bizi baltalamak isteyenlervar..titreyelim ve kendimize gelelim..basşka beşiktaş yok şimdi ölümüne destek zamanı..pazar akşamı samiyende olucam 1165 kartal yürekli kardeşimle beraber orayı cehenneme çeviricez..Şampiyon ol beşiktaşım mesut et bizi!!! |
Bu maçtan açıkcası yine gollü bir "mağlubiyet" bekliyorum... ama umarım kazanırız.. sevgili kardeşimm aklından geçenleri anlayabiliyorum inan aynı seyler benım kafamdanda aynıları geçiyor..ama foruma maglubıyet beklıorum yazmayalım..inan bana burayı okuyan o kadar çok insan varkı..beşiktaslı fenerlı basından olsun..biz umudumuzu kaybedersek bu beşktasa kım sahıp cıkar..ıyı nıyetınden suphem yok..anlayısın için saol.. |
ya kazanacaz,yada kazanacaz...:embarassed: |
Rüştü-Ekrem-Toraman-Zapo-Seric-Cisse-Uğur-Holosko-Delgado-Tello-Nobre... 4-2-3-1 Rüştü-Toraman-G.Zan-Zapo-Seric-Cisse-Uğur-Ekrem-Tello-Holosko-Nobre... 4-4-2 İki kadroylan, sistemlen çıkılabilir bu maça, büyük ihtimalle Denizli ilkini seçer...Ama ne yapıp edip G.Zan'ı oynatır o, Seric'i kesip Ekrem'i sola alabilir bunun için veya da Toraman'ı Uğur'un yerine çeker...İkisinden biri olacak büyük ihtimal...Umarım en az hataylan oynar bu maçta G.Zan, savunma anlamında başka bi korkum yok çünkü...Hücuma gelince, Delgado'yu yine oynatacaktır Denizli, Lincoln resital yaparken Delgado onu sadece izlemekle mi kalır bilmiyorum ama ne yapıp edip ona cevap vermesi lazım, verebilir de açıkçası, bi maçla her şeyi düzeltebilir, böyle bir fırsat var elinde, bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirir umarım da galibiyete taşır takımı...Diğer hücumcularımız Nobre ve oynadığı takdirde Holo ya da güvenim tam, Holo'ya göre bir maç olabilir, o da gününde olur umarım ve yakaladğı fırsatalrı değerlendirir, o ağır savunma karşısında çok etkili alcağını düşünüyorum Holo'nun çünkü, Denizli onu oynatmamak gibi bir hata içerisine düşmez inş...Nobre de herzaman yaptığını yapar ve Gs'ye gol atar bence...Gol de yeriz gibime geliyor...Zevkli bir maç olacağı kesin ama...İnş. kazanırız ama beraberlik ağır basıyor sanki, 1-1 olabilir, 2-1 de kazanabiliriz duruma göre, o gün her şey yanımızda olur da şu maçı kazasız atlatırız umarım... |
hadi kartalım al şumaçı |
bence nolrusa olsunn kendimizi her tülü şeye hazırlamamız gerekio bide maç inönüde değilmi ben öyle okumuştum? |
kazanacağız kazanacağızz.... yeterki bizde birlik beraberlik oolsun |
çok az kladı bi panik havası oluştu ya :D maçdan 3 saat önce falan gitmek lzım geçen fener maçına gittim yer kalmamış maçı arkada izledik :D |
Bu macı alıcaz insallah..Tahminim:2-1 yada 3-2 bzimmm:D:D |
Kartal gol gol gol... Umarım Sami Yen'i böyle inletiriz.Ama burası Kadıköy değil adamların taraftar desteği çok iyi. Her konuda her türlü bizden üstünler. Ama yine de kazanacağız gibi geliyor bana.İnşallah fark yemeyiz.Ama yağmur bizimkilerin avantajı.Bizden çok daha iyi oldukları için onlara ters gelir bu hava koşulu.Bizimkiler zaten rakibi biçmeye çıkar maçı alırız. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
aLLahım Cok heyecnLıyım yha SaatLer kaLdı ! |
Bu yönetim olduğu sürece biz bırakın gs yi gsnin paf takımını bile zor yeneriz, hiç olmadığı kadar umutsuzum ya kendime şaşırıyorum. Fakat rüyamda 1 0 gördüm gol holosko.. |
Yazıklar olsun. Yine rezil olduk! |
Alıntı:
Beğenilmeyen mesajlar üstüne hakaret etmek galiba özelliğiniz. Bu hakaretten ötürü ceza almanız gerek!Siz nasıl birinin Beşiktaşlılığını tartışabiliyorsunuz!!!!!! |
Yuh Yuh Yuh.... Yenilmek koymuyor nasıl olsa hep yeniliyoruz! Ama başkanımızın onları çaresizlikten alkışlaması,bizle Demirören yeter diye dalga geçmeleri bana çok koyuyour be abi!!!!!!!!!!!!!!!1 |
CooK Üzücü Bir qündü . :( |
Türkiye`de Saat: 16:36 . |