![]() |
Neden hala susuyoruz..... Besiktasin malubiyetlerinde agladigimi hatirlarim ama ilk defa bi teknik adamin gitmesine agladim bugun. Nerdesiniz carsi nerdesiniz besiktaslilar. Artik bu yonetimin sonunu getirmiycez mi? Ertugrul hoca resmen soledi. Bazilarinin ne yapmak istedigini anlamis degilim. Adamlarda bizde olan besiktas aski yok. Oynatalim artik taslari yerinden. |
bende serdar bilgiliden sonra ikinci defa gözlerim doldu bir 'adam' ın ayrılışından kulübümüzden..bunlar tepkiden yürüyüşten protestodan anlamaz yüzlerine tükürse yarrabi şükür derler... zaten içlerinden ufacık bi beşiktaş sevgisi olsydı bugüne kadar istifa ederlerdi .. |
Ertuğrul hocamız da eski hocamız Tigana da söyledi..Ortada dümenler dönüyor ve biz beşiktaşlılar hiçbi şekilde müdahale edemiyoruz..4 yıldır istemediğimiz bu adam nedense gitmiyor..Bunun altında başka şeyler aramak lazım.. |
ben kesinlikle çıkar ilişkileri yüzünden ses çıkarılmadığını düşünüyorum.. |
Bu adama ilk yanlışı ta futbolcuyken yaptılar gerisi yalan |
sayın süleyman seba yla birlikte beşiktaştan giden çok şey oldu belkide onun ahı tuttu http://i55.photobucket.com/albums/g1..._bjk_forum.png |
Türkiye`de Saat: 23:26 . |