![]() |
Dişi Kartallar farklı başladı! Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi'nde yapılan maçta Beşiktaş Cola Turka, Çankaya Üniversitesi'ni 29 sayı farkla 88-59 yendi. http://www.besiktasforum.net/resim/basketbol02.jpg BEŞİKTAŞ COLA TURKA: 88 - ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ: 59 Salon: Akatlar Hakemler: Elif İnci xx, Ali Rıza Bozokluoğlu xx Beşiktaş Cola Turka: Dabovic xxx 16, Doron xxx 12, Müjde xx, Harper xxxx 31, Naile xxx 11, Seda x, Hornbuckle xx 3, Tuğba Taşçı xxx 10, Melek xx 3, Sanem x 2 Çankaya Üniversitesi: Esra x 6, Bowen xx 8, Seda x 5, Brown xxx 15, Vulic x 6, Pınar x 2, Belgin x 4, Dila x 2, Damla xx 9, Gülizar x 2, Görkem x, Candide x 1. Periyot: 22-18 Devre: 42-32 (Beşiktaş Cola Turca lehine) 3. Periyot: 67-38 5 Faulle Çıkanlar: 37.02 Vulic, 38.07 Brown (Çankaya Üniversitesi) |
inşallah böylede devam ederler |
tebrikler dişikartallar |
takımın komple değiştiğini biliyorum ama yabancıları hiç görme fırsatım olmamıştı.Görüyorum ki tam katkı sağlamaya daha ilk maçtan başlamışlar.tebrikler Dişi Kartallar |
kızlar harikasınız ;) |
Laura Harper diyorum başka da birşey demiyorum :D Gelecek haftalarda çok daha iyi olacağımıza inancım tam. Bu arada şampiyonluğun en büyük adayı 'gs' ilk haftadan kayıpla başladı... |
nede olsa dişi kartallar |
Yabancılarımız çok iyi bu sene. Henüz sahneye çıkmayan Hornbuckle var ki, geçtiğimiz günlerde WNBA tarihine geçmiş bir isim. Fakat takıma henüz geçen hafta içi katıldı ve bir süre adaptasyon sorunu yaşayacaktır muhtemelen tabiki. Shay Doron harika bir oyun kurucu, topa bu kadar yatkın bir beyaz bayan basketbolcu izlememiştim hiç. İlerleyen dönemlerde adından çok söz ettirecektir kendisi. Dabovic geldiğinden beri ilk kez böyle etkili istatistikler yakaladı. Yerli oyuncularımızında katkısı artarsa ilk 3 şansımızın yüksek olduğunu söyleyebilirim.. |
Ha Laura Harper,ha bizim Bobo :D |
Türkiye`de Saat: 00:02 . |