![]() |
ara transferde alınacak genç yetenekler Beşiktaş her ne kadar şu an itibariyle ligde lider olsa bile takımın iyi olmadığı Metalist maçlarıyla bir kez daha su yüzüne çıktı. Takımın orta sahası ve forvetinin mücadele gücü çok düşük. Bu itibarla bu başlıkta ara transferde alınabilecek oyuncu listesini oluşturmanın iyi olacağını düşünüyorum. Her ne kadar kimse dikkate almasa bile.:fisheye: Orta sahada çift taraflı mücadele edebilecek oyuncular bence birinci öncelik olmalı. rafael carioca(gremio) ramires(cruzeiro) oldukça iyi seçenekler.. |
TANIMIYORUM AMA METALIST TEKI OYUNCUYU ALABILIRIZZZZZZZ |
belçika milli takımında oynayan az alkmaarın oyuncusu dembele |
yönetim doğru bir transfer politikası düzenleyeceğini düşünüyorum denizli bu işi ypar |
ortasahaya oyunu okuyan ,mücadeleci ve sert bi önlibero lazım mutlaka(giunti nin genci olabilir ) |
Arkadasin dedigi gibi defans-ortasaya bir italyan iyi olur.Ama Besiktasin aynen Arsenalin taktigini uygulamasi lazim.Genclere daha fazla onem vermesi lazim.;) |
transfer yapana kdr altyapıdan alsınlar daha iyi hem ordakilerde fena değil |
Macera aramaya gerek yok..Parayı bastırıp adam gibi bir ortasaha alsınlar yeter.. |
ya gourcuff da olabilir aslında çok iyi topçu |
yukaridaki arkadasa katiliyorum maceraya gerek yok is yapicak adama ihtiyacimiz var alt yapida yeterince genc var |
Dogru alt yapida yeterince genc var ama yurtdisindaki yeteneklerede kayitsiz kalamazsin,avrupada basari icin yabanci yeteneklerde lazim takima..:) |
Hollanda 2.liginde FC Eindhovende 18 yasinda Serhat Koc diye bir genc oynuyor. 14 macta 11 gol atti. Ajax, PSV ve Feyenoord hepsini pesinde. Cok daha fazla parlamadan Besiktasimiz kapmali bence! Yoksa Halil, Hamit, Yildiray ve Nuri gibi Turkiyeyi begenmezler! |
sağ beke antyalya dan uğur kavak çok yeteneklı hem serdarın alternatıfı olur. |
seric yolanacaksa eger onun yerine cissenin yanina orlaando engelarmi tam olarak yazamamis olabilirim schalkeye transfer oldu bu yil onu yada onun gibi birini alirsak sampiyonlugun altina imza atarim |
her yıl yabancı oyuncu alıyoruz bazen iyi bazen kotu cıkıyor nıye genc yabancı oyuncu olupta lıgdekı kucuk takımlara oyuncu alamayacak takımlara vermıyoruz kı hem boylelıkle kendı oyuncumuzu kendımız yetıstırmıs oluruz hemde gordon higuen diatta seriç gibi transfer hatalarında kurtulmus oluruz bıde aldıgımız oyuncu hem genc olur hemde bıze ucuza gelır |
Alıntı:
|
Ben Bursasporlu Veli yi çok beğeniyorum.. |
su an mehmet topuz alınsa chok iyi olur |
fazla uzaga gıtmye gerek yok ankarasporlu özer hurmacıyı alsınla mıuthıs bır oyuncuu |
Diego Buonanotte alınsın 1-2 sene sonra peşimizden çok koşarlar almak için |
aslında genç yetenek çok var ancak bunları izleyip erkenden işi bitirecek squad sistemimiz olmadığından hayal gibi görünüyor şimdilik ..Türkiye'de Özer Hurmacı,Murat Ceylan(kendisi fanatik derecede Beşiktaşlıdır)ve Engin Baytar göze çarpan isimler..Avrupada ,Napolili Marek Hamsik,Laziolu M.Zarate,Juventuslu Giovinco yakında ismini çok sık duyacağımız isimler.. |
iki oyuncu ismi vercem bunları seyredipde beğendim lillede oynayan belçikalı hazard ve barcelonada b de oynayan gai assulin |
Türkiye`de Saat: 19:15 . |