![]() |
Beşiktaş - Antalyaspor (Türkiye Kupası Maçı) http://img441.imageshack.us/img441/333/sdadafaggy4.jpg http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ntalyaspor.jpg BEŞİKTAŞ -ANTALYASPOR Fortis türkye Kupası Müsabakası Tarih : 30 Ekim 2008 Saat : 20.00 Stad : Bjk İnönü |
yenicez inşallah inönüde antalyadaki maçın acısı çıkıcak inşallah:) |
Ben yeneceğiz gücümüz var diyorum fakat HAKEM oyuna karışmazsa |
ßence hem futßoL oLarak hemde taraftar oLarak fecııı hezımete ugrıcakLar.. cok ßuyuk kawgalar oLucak taßı geLmeye cesaret edeßıLırLerse.. |
bi kere onlarda taraftar yokki maca en fazla 50 kşi gelir |
inşallah şanlı kartalım bu maçıda alır.alamazsak canları sağolsun hediyemiz olsun ne yapalım kader ma beşiktaş ne yapr edr kazanır. |
sivas maçındaki gibi oynarsk fark olur tabi futbol şansı biraz bizden yanada olması lazım |
aynen sivas maçindaki gibi tempolu bir futbol sergilersek , fark rahat olur , geçen maçta çok $ansizdik ama her maç $ansiz geçmez . Tempo ve ba$ari kesin kalibiyetleri getirecektir . Puan kayip etmemek lazim . Sivas maçina ok dedik , denizli hoca yeni gelmesine ragmen çok iyi oynuyoruz . Fortis kupasi bir güzel galibiyetle ba$ligacak eminim ! Bastir Kara kartalim . |
Antalya maci nekadar rahat geceriz onlari densede,cok zor gececegi asikar.bence sayin denizli bu maca as takimi cikarmaz.bazi degisiklikler yapar.haftasonundaki kayseri macini düsünerek,bircok oyuncuya kulübede oturtur.gerci bizim yedeklerimizde fena oyuncu degiller,ama antalya kötü takim degil,bilakis cok kosan 90dakika pes etmeyen bir takim.dikkat edin daha hicbir maci farkli kaybetmedi,aksine son dakikalar ya önde yada berabere girdi.anliyacaginiz,zor mac olacak,fakat yenecegimizede inaniyorum |
evet bende yeneceğimize inanıyorum ama kolay mac olmayacagı kesin...antalyalıyım tüm maclarını izledim belki ligde durumu kötü suanda antalyanın ama gercekten iyi futbol oynuyolar..mutlaka her mac gol atıyolar onun için dikkatli olmamız lazım acıkcası gruptan cıkmak istiyorsak bu macı kazanmaktan baska sansımız yok çünkü grubumuz gercekten cok zor...kartalıma şimdiden basarılar... |
rahat geceriz |
Maç tarihi değişti arkadaşlar haberiniz olsun. Doğru tarih eklendi. |
alcaz inş bu maçı 4-0 :) |
inşallah maçı alıcaz bu maçtan sonra oynanacak kayseri maçı da düşünülerek Musatafa Denizlinin daha çok az oynayan oyunculara şans vermesini istiyorum hakan arıkan,aydın, seriç, ali tandoğan, emre, uğur necip gibi .. |
29 ekim carsamba gunu olması lazım yanlıs mı yazdınız :S ?? |
Alıntı:
hayırr zeynep tff den yapılan acıklamaya göre mac 30 ekim perşembeye alındı... |
valla antalya sanıldıgı kadar kolay bı takım degıl yabancı futbolcuları cok etkılı ama erken gol bulursak cok farklı bı skor ortaya cıkabılır |
liderliğimiz için bu maç önemli mutlaka almamız gerekiyor |
allah allah:D:D |
Beşiktaş Antalyaspor'u ağırlıyor Fortis Türkiye Kupası A Grubu'nda Beşiktaş, bugün saat 20.00'de Antalyaspor'u ağırlayacak. Karşılaşmayı hakem Özgüç Türkalp yönetecek. http://www.ntvspor.net/Images/36863.jpg http://www.ntvspor.net/i/blank.gif Fortis Türkiye Kupası A Grubu'nda yer alan Beşiktaş, ilk hafta maçında bugün İstanbul'da Antalyaspor'la karşı karşıya gelecek. BJK İnönü Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Özgüç Türkalp yönetecek. Karşılaşma Lig TV'den canlı yayınlanacak. Siyah-beyazlılarda bugünkü maç öncesi Gökhan Zan ve Batuhan Karadeniz'in sakatlığı sürerken, takım kaptanı Delgado ise üst solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle kadroya alınmadı. Süper Lig'de son oynanan Sivasspor maçı sonrası sadece iki antrenmana katılan Delgado'nun tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Yaşadığı sağlık problemi sebebiyle Delgado'nun, Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş ile Kayserispor arasında 2 Kasım Pazar günü oynanacak mücadeleye yetiştirilmeye çalışılacağı açıklandı. KADRODA YER ALAN OYUNCULAR Rüştü Reçber, Serdar Kurtuluş, Ekrem Dağ, Hakan Arıkan, Tuna Üzümcü, Seric, Zapotocny, Sivok, Nobre, Uğur İnceman, İbrahim Üzülmez, Tello, İbrahim Toraman, Bobo, Cisse, Serdar Özkan, Ali Tandoğan, Holosko MUHTEMEL 11 Beşiktaş'ın sahaya Rüştü, A.Tandoğan, Zapotocny, İ.Toraman, Seric, S.Kurtuluş, Cisse, S.Özkan, Tello, Bobo, Nobre 11' ile çıkması bekleniyor. |
delgado takımda yok.zor maç olacak grup da zor. o yüzden skor önemli değil ama galibiyet şart.Antalya ile görülecek bi hesap vardı... |
antalya tarafıtarı gelıyormuu onalr gorecek guınun |
Bakalım nolucak yenicez %99 |
Bu maçı gösteren bir link varmı? |
dak 70 oldu hala gol yok yaa :( |
şükür attık :) |
bi gol daha yürü :) |
ne gol atıyoz bee 3 oldu :D |
Kayıpsız geçtik helal olsun:elefant: |
kayıpsız geliyorus çoştuk gene:D:D |
beş dakikada üç gol :) |
kapalı superdı herzamankı gıbı :D:D |
Türkiye`de Saat: 20:07 . |