![]() |
Murat Ceylan harekatı Murat Ceylan harekatı Sergilediği futbolla büyük takımların dikkatini çeken Murat Ceylan, Beşiktaş´a çok yakın... http://kartalhaber.com/thumbnail.php...1.jpg&maxw=350 Sergilediği futbolla büyük takımların dikkatini çeken Murat Ceylan, Beşiktaş´a çok yakın... Transferin devre arasında bitmesine kesin gözüyle bakılıyor Ümit Milli Takım'da Gaziantepspor'un bu sezonki çıkışında rol oynayan en önemli isimlerin başında Murat Ceylan geliyor... Sergilediği performansla takımını sırtlayan genç futbolcuya büyük takımların ilgisi artmıştı. Teknik direktör Mustafa Denizli'nin de yakından takip ettiği ve takımında görmek istediği başarılı orta saha oyuncusu için Siyah-Beyazlılar atağa kalktı. Ümit Milli Takım'da forma giyen genç yıldız da, futbol yaşamını Beşiktaş'ta sürdürmeye çok sıcak bakıyor. Trabzon da istiyor Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin istediği başarılı orta alan oyuncusu için Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in de harekete geçtiği öğrenildi. Başkan'ın, yakın arkadaşı olan Gaziantepspor'un patronu İbrahim Kızıl'la bir görüşme yapacağı öğrenildi. Murat Ceylan'a Beşiktaş'ın yanı sıra Trabzonspor'un da teklifte bulunmaya hazırlandığı, ancak bu transferde Siyah-Beyazlılar'ın bir adım önde olduğu kaydedildi. Bizim Yuvamız - Ana Sayfa |
Çok genç ve iyi bir oyuncu olacağı kesin ayrıca fanatik Beşiktaşlı kendisi.. |
Fanatik Besiktasli demek? O zaman hemen alinsin. Bu takima Besiktas için savasan oyuncular lagzim. Hiç beklenmesin. |
Bende Murat Ceylan'ı beğeniyorum, alınabilir devre arasında, katkısı da olur bize... |
Bence de alınmalı,devre arasında da Cisse gönderilmeli..Cisse nin işini Sivok da yapabilir..Murat ve uğur un oynadığı orta alanda Delgado nun da verimi artar |
murat ceylan çok iyi alınsın ama bide bu antepte oynayan ahmet arı var oda süper çocuk onuda alsınlar. |
Alıntı:
Tam aradığımz tipte bi oyuncu..Tembel bir Cisseyi 5e katlar.. |
Ahmet Arı da kendini belli ediyo kumaşı iyi katılıyorum zorroya |
Trabzon alırsa şaşmayın. |
Rüştü İ. Toraman - Sivok - Zapo - İ. Üzülmez Uğur - S. Kurtuluş Holosko - Delgado - Tello Nobre (Bobo) . . . Rüştü İ. Toraman - Sivok - Zapo S. Kurtuluş - Uğur - Tello - İ. Üzülmez Delgado Holosko - Nobre (Bobo) |
Türkiye`de Saat: 05:39 . |