![]() |
transfer iddiası beşiktaş devre arası gökhan zanı gönderip yerine Atletico Mineiro da forma giyen Leandro Almeida yu kadrosuna katacakmış.bu sezon 27 maçta 7 gol atarak şuan takımının en golcü ismi durumunda hava toplarına inanılmaz hakim Leandro Almeida ,14.03.1987 doğumlu , Atletico Mineiro altyapısında yetişti. 1,88 boyunda 21 yaşında defansın ortasında görev yapıyor. zagonun önerdiği konuşuluyor. kaynak : haber3 |
Zapo var Sivok var, eğer Cisse'yi gönderip, Sivok'u da ön liberoya çekeceklerse eyvallah, alabilirler, ama sanmıyorum, kolpadır, savunmaya adam almazlar bu saatten sonra... |
gokhanı gondersınlerde almasalarda olur :D |
bence cisse yi göndermezler orda seric var onun gitmesi allahın emri kiralık giden schildenfeld var. |
o bölgeye yabancı kontenjanı ayrılmamalı artık, cisse'nin bu lig için yeterli olduğunu düşünüyorum ama bir takım mutlaka üstüne koymalıdır, şampiyonluk gelmesi durumunda direkt şamp. ligine katılacağımızı düşünürsek cisse'nin yerine gerekirse iyi miktarlar verilerek mücadeleci, oyunun 2 yönünde de olan appiah tazı bir adama ihtiyacımız olacak, sivok direkt o bölgenin oyuncusu değil, zaman zaman orada bulunması takıma katkı yapıyor, o bölge tamamen ona bırakılmamalı, seric'in yerine de artık iyi bir sol oyuncusu bulunmalı... |
sericin yerine alınacağı söyleniyor,seric giderse sol bek alırız bence yine balon haber |
zago önerdiyse alınsın bu adama güvenilir bakın boboyuda o keşfetmişti herif şimdi neler yapıyo leandro almeida denen arkadaşında iyi oldunu düşünüyorum zagoya güvenerek. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sivok u orta sahaya çekerlerse defansın göbeğine alınabilir ama kolpa gibi gelio |
bence gereke yok |
nezaman onumuzdeki 2 3 seznu dusnere planli programli bir transfer politiasi izleyecegiz cok merak ediyorum |
kolpa |
Bence Zago'yu tekrar transfer edelim ama Transfer Komitesinde Sorumlu olarak |
bncee qzell transferr oLur...ama gökhan zan tkımdan gönderilmesii gerekli |
Türkiye`de Saat: 10:43 . |