![]() |
gökhan emreciksin beşiktaşa yakın Gökhan Emreciksin Beşiktaş’a yakın 8 Aralık 2008 Siyah beyazlılar, Ankaragücü’nün milli oyuncusu için 2 milyon Euro önerdi. aNKARAGÜCÜ’nün geçtiğimiz sezonun devre arasında Boluspor’dan 200 bin Euro bonservis bedeli ile transfer ettiği Gökhan Emreciksin için Beşiktaş , Galatasaray , Fenerbahçe ve Trabzonspor devrede... Bu sezon sergilediği performans ile dikkatleri çeken genç oyuncu için özellikle Beşiktaş ’ın ısrarlı olduğu ifade edildi. 13 maçta 3 gol Kara Kartallar’ın Mustafa Denizli’nin kadroda görmek istediği Gökhan’ın bonservis bedeline karşılık 2 milyon Euro önerdiği öğrenildi. Haftaya Ankaragücü’nü konuk edecek olan siyah beyazlıların bu maçta Gökhan’ın işi bitirmek istediği belirtildi. Öte yandan Trabzonspor, Galatasaray ve Fenerbahçe ’nin de 23 yaşındaki orta saha oyuncusuyla dirsek temasında olduğu kaydedildi. 4 yıl formasını giydiği Boluspor’da ve Ankaragücü’nde hücuma ani çıkışlarıyla sivrilen Gökhan Emreciksin için Trabzonspor ’un da ısrarcı olduğu ancak sadece Beşiktass’ın resmi teklif yaptığı belirtildi. Geçtiğimiz sezon ortasında Başkent ekibine gelen Gökhan bu sezon 13 maçta 1054 dakika forma giydi, 3 kez de rakip fileleri havalandırdı. Gökhan, 19 Kasım’da Avusturya ile yapılan özel maçta fatih terim tarafından A Milli Takım’a da davet edilmişti. |
salla ya böyle adamlarla biraz zor başarı yakalarız artık bu takıma adam gibi sağlam oyuncular lazım |
kardesim böyle adamlar bizim icin hicbisey degil, salliycan bunlari, gidiyolar aliyolar böyle adamlari ondan sonrada oynatmiyolar al bak iste seric dandik cikdi simdiye kadar 2 mac yapdi, ayhan tuna üzümcü aynen daha bir mac yapdirmadilar tslde, ekrem dagda son mustafa denizli geldi geleli oynuyo yavas yavas görünmeye basladi ugur incemanda öyle, yani bu adamin geldiginde oynuyacagini sanmiyorum. |
alınsa bile oynayacağını düşünmüyorum |
Ondan iyisi Burak bile iş yapamadı..3 maç kötü oynar,seyirci yuhalar..verilen para da boşa gider.. |
ya ısım yapmıs bı transfer yapalım kalıtelı olsun takımı kaldırabılecek bırısı olsun alıyoruz buyuk takımı kaldıramayıp kaybolup gıdıyo |
bence bu kadar karamsar olmayalm cok iyi oyuncu izledik ankaragücü maçında bizim sağ kanatta oynasa neler olur? bizimkilerden çok daha iyi olduğu kesin bize gelincede biraz akıllanır her topa vurmaz:D abilerine oynar :D |
ulan alırız bu adamı 1.5 avro ya sonra baki gibi söner gider bencee |
özer hurmacı |
bence özer hurmacı daha iyi iş yapar |
topuza 11 milyon $ Verilip alınacağına Gökhana 2 milyon verip bileklerine hakim ..şutları iyi ...hızlı adamı almak beşiktaşa daha fayda getirecektir ..Ekrem ilk geldiğinde ne işi var diyordum hiç seyretmemiştim şimdiii sevdiğim ender futbolculardan biri ..herşeyide hakediyor... kısacası alınmalı gökhan.. isviçre milli takımında oynayan Derdiyok ile hemen hemen kapasitesi aynı tarzı aynı. |
Daha bu çocuk ilk çıkışını yaptığı yılda onu büyük bir kulübe getirmek yanlış. Bırakın diğer takımlar alsın. Bende beğeniyorum bu futbolcuyu ama yine de acele edilmemeli. Dün antalya maçını izledim, Tunuslu 27 yaşındaki Ali Zitouni çok faydalı bir futbolcu olacak kapasite var bence. |
ozer hurmaci gokhan emreciksin bu tur gencleri takim icine katmaliyiz bence gokhan emreciksin begendim bence iyi oynuyor en azindan iyi sut cekebilen bir futbolcumuz olur uzaktan attigi sutlarla 4 mac kazandirsa verdigimiz parayi cikartmis olur zaten boyle dusunmek lazim belki olur belki olmaz ama bu tur gencleri takimin icine almak lazim gerekirse kiralarsin ama bizim malimiz olmali bence ozer hurmacida cok iyi oyuncu |
hiç belli olmaz iş yapıp yapmayacağı ma alınmalı böyle gençler hepsi iyi olacak diyede bir kaide yok chealse geldi 17 yaşındaki abdülkadirmidir nedir aldı götürdü daha kimse görmedi seyretmedi ama herkes neler yazdı çocuk hakkında :D belli olmaz bu işler küçük takımın yıldızları oynayamaz büyük takımlarda ama belli olmaz bazende küçük takımın normal oyuncuları kendilerini büyük takımlardaki yıldızların yanında daha iyi gösterebilirler yatırım bu belli olmaz |
beyler bu arada elyasa diye bir adam besiktas almis ankaragücünde oynuyann herkes gökhan dedi gele gele elyasa geldii :D ne acayip bir transfer yapiyoruz biz ya |
Alıntı:
|
buda kurtarmaz bizi kardeşim |
gökhan keşke bize gelse serdar özkan daha iyi orası garanti |
Alıntı:
|
g. emreciksin fenerde. iyi ki bize gelmedi. |
ewet bize cokkk yakın kulübün kapısında yatıyormuş ama istanbulu bilmedigi için dolmabahçe yerine kadıköye gitmiş yatmış azizde almış içeri :D yatanları cok sewer :D aziz :D hayrını göremezler insallahhh :D |
drek özer hurmacı |
Bu ne yaffff:S |
fener kurtardı bizibndan |
fener aldı dediler en son |
ewt fener almş hrhlde . . |
goren sanacak messı mı ronaldo mu onu alıcagına alt yapıdan bır oyuncu cıkar daha ııııı mesela sol bekte emre ozkan dıye bır oyunuc vardı onu oynatttt veya necıp uysalı al oynatt ... ama eren derdıyok ve ozer hurmacı alınrsa muthıs olur ve bu kadronun ustune cok ıyı bır on lıbero sart |
Cacık olmaz.Zaten fener aldı. |
özeri de biz alalım artık |
o kım yaaa:D fener aldı bu adamı |
Hersene onu alıoz bunu alıoz sonuc ne öncelikle yönetim çekip gitmesi gerekiyor yıldırım demirören olmucak duaya amin demeye çalışıo yani o başımızdayken hayatta şamppiyon olamayız bunu buraya ahanda yazıorumm :@ |
Türkiye`de Saat: 00:27 . |