![]() |
İyi transfer olur fakat ne kadar katkı sağlar tam bir muamma... |
Nedense gelmesini istemiyorum. |
nesi var yıldırayın sorumluluk alabilen bir futbolcu bence gelsin şampiyonlar liginde final oynamış bir adam delgadodan da iyidir bence |
yıldıray sakatlıktan yeni çıktı eski formuna donerse serdar özkana 50 basar bence cisse den daha iyi |
tabi sakatlığı ne derecede bilmiyorum ama takıma alınırsa büyük katkı sağlayacağı kesin..ben genede 10 numarasız bi takım istiyorum artık oyunu çift yönlü oynayabilen kaliteli 2 orta saha oyuncusu Beşiktaşımızın işini görür..Ama nerde o mantalite.. |
benim hiç umudum yhok ama bakalım imza atılmadan hiç bişiye inanmam |
futbolcu türk oynadığı takım alman liginde eeeee italya medyasını niye ilgilendiriyorki. aptalca bi haber. kaliteli ayaklar artarsa iyi olur. |
İyi bir Yıldıray'a kimsenin hayır diyeceğini zannetmiyorum...Ama o da Emre gibi, bi sakatlanıyor daha yok, bu yüzden soğuk bakıyorum bu transfere...Ama ciddi bir şekilde kontrollerden geçirilirse ve futbolunu engelleyecek ciddi bir sakatlığı yoksa alınmasını isterim tabii...Sonuçta iyi futbolcu, yaşı da o kadar yok... |
Sakat degilse süper olurr... |
gordon,seric,higuain,diatta, yıldırayda gelirse buna eklenir sakatlıktan yılda 10 maç anca oynuyor istikrarlı bir oyuncu şart gökhan emreciksini kaptırmasaydık fenere cok iyi bi transfer olurdu :( |
Türkiye`de Saat: 11:48 . |