![]() |
fatih tekke o artik kartal... O artık Kartal Zenit’ın yıldızı Fatih Tekke ile el sıkışıldı... Yönetim golcü oyuncu için para arıyor. Almanya’da bulunan Mario Berk Yıldıray Baştürk’le anlaştı, Stuttgart’la da ikna turunda... BEŞİKTAŞ’TA transfere hız verildi... Daha önce Fatih Tekke ile ön protokol imzalayan siyah-beyazlılar Rus ekibi Zenit ile de anlaşmaya vardı. Parasal konudaki pürüzleri gideren Beşiktaşlı idareciler, ödeme yapmak için para kaynağı bulmaya çalışıyor. Antalya’da oynanacak hazırlık maçlarından gelecek gelir yanı sıra sponsor firma arıyan Kartal, bankalardan kredi almayı planlıyor. TEKKE’Yİ kadrosuna katmayı kesinleştiren Beşiktaş, rotasını Almanya’ya çevirdi... Yıldıray Baştürk ile her konuda anlaşan yönetici Mario Berk, Stuttgart ile pazarlıklarını sürdürüyor. Bu konuda olumlu adımların atıldığı öğrenildi. Bu arada Ankaragücü’nün savunma oyuncusu Elyasa için Başkent’te kamp kuran idareciler sarı-lacivertli yöneticileri ikna etmeye çalışıyor. Denizli takımın sağ tarafına mutlaka Elyasa’nın alınmasını istiyor. http://www.fotospor.com/images_conte.../ma/c47029.jpg |
Hayırlısı olsun |
ii hyrlı olsun |
Bobo yedek kalıyor yahu, Tekke gelirse tribünde mi oturtacağız...Gereksiz bir transfer olur, böyle bir girişimleri varsa bile yazık... |
Bu transfer gerçekleşirse Bobo yolcu demektir..Fatih - Nobre - Holo 3lüsünden Fatih yedek kalır.. Böyle bir transfer BJKa hiç bir şey katmaz..Nobre varken 2.bir pivot santrafor gereksiz olur..Yoksa Fatih de çok beğendiğim bi oyuncu ancak gereksiz olur şuan için.. |
fatih gelirse bobo nolucak:Sne karışık şeyler ya:S |
fatih gelirse bobo yolcu iyi oldu boboyu satıp fatih in transfer ücretini çıkarırlar ordan hem bobo elimizde kalmamış olur |
iyi adamda bilmiyorum doğrumu bugün okudum denizli boboya ikinci yarı kozum sen olucaksın moralini bozma demiş ne olcak yani böle |
bu haberlerin bu kadar ayyuka çıkması ne derece doğru ben bilemiyorum..İmzayi görmeden inanmam bu tip haberlere.. |
Alıntı:
|
amma fakiriz beee.... |
ßoßo'yLa senLe dewam edicem diip tekke ne aLaka ..? imzasız ßende inanmam.. |
imza atmayana kadar inanmam sonra balon haber oluyor... |
İmza atmadan hayatta inan mam :) |
Koca bir yalan birde yaptığınız haberlerde kaynak belirtiniz |
yalan haber! |
benimde zaten bir fikrim yok gazete haberi buraya sadece tartisilmasi icin koydum dogru veya yalan onu bilemem yakinda görürüz yalani veya dogruyu ,,,,ilginiz icin tesekürler,,,, |
yaaaa yalan arkadaşlar inanmayın klasik fotospor haberi |
tamamda kardesim buraya her gazeteden alinan haberin reklaminimi yapalim kaynak belirtin diyorsunuz bu sadece bir gazete haberi bunun yalan veya dogru oldugunu yakinda ögreniriz bizim amacimiz eger böyle birsey varsa dogrumu yanlismi bu transfer veya transferler onu biz tartisalim |
Bence Fatih iyi bir transfer,herkesin atladığı birşeyi hatırlatmak istiyorum..Fatih'in gerçek yeri santrafor olmakla beraber o çok iyi bir "10 numara" oyuncusudur..Yani Sergen in pozisyonunda çok rahatlıkla oynar... Golcülüğü de cabası olur.. |
saçmalık. |
bu transferle ilgili yorumum fatih fena transfer degil tecrübesi faydali olabilir eger bu haber dogruysa!! bende dogrusu pek inanmiyorum ama bekliyelim görelim |
keşke gelse |
orta saha dokuluyor adamalr kor yahu orta sahaya savasan iki tane adam almiyorlar senelerdir yol gecen hani oldu yuh yani |
gerçi imzayı görmeden ınanmamak lazım ama alınmasını ısterım suan ıcın turk forvetler arasındaki en iyi forvet oyuncusudur fatih tekke |
yalan haberdir kaynak neresi |
Ufff ya :( boboyu harcadık ya... ahmed hassanı harcadık nouma yi harcadık carewide öyle elimizdeki değerlere sahip çıkamıyoruz anlamıyorum yaa :( |
fatih gelirse holosko nolucak asıl soru bu nobre fatih forvet yaparsa holosko yıne sağa gıder o oyuncuyu harcamamız lazım iyi bir oyun kurucumuz olsa barosdan cok daha iyi oyuncu holosko onu besliycek 1 adam lazım.. |
bence forvete ihtiyacımız yok gereksiz diyorum |
Başkanımız Yıldırım Demirören, Kanaltürk'te canlı yayına katılarak istifa etmeyeceğini ve 2010 yılında da başkanlığa aday olacağını söyledi. Beşiktaşımızın menfaatleri için babasıyla bile kavga edeceğini vurgulayan Demirören, yönetim kurulu içinden dışarıya bilgi sızdırılmasının da hesabını soracağını kaydetti. Alex, Necati Ateş, Ümit Karan ve Fatih Tekke gibi isimlerle ilgilenmediklerini ifade eden Başkan, gelecek sene için de Eric Gerets'le görüşmediklerini söyledi. Bu arada Beşiktaşımızın eski Menajeri Sinan Engin, sezon başında Bobo'yu satma imkanları olsaydı forvet olarak ilk düşündükleri ismin Milan Baros olduğunu söyledi. Kaynak: Zaman |
Fatih Tekkeyi 2 senedir almaya doyamadık :) |
fatihi almak beşiktaşı satmaktır ailtonada verdin dunyanın parasını noldu patladı elınde 32 yasına gelmıs adama bonservıs verılmez gerızekalılasmayın... |
Yaşından dolayı Nobre gitsin. Bobo ve Fatih antrenmanlardaki performanslarına göre ilk 11'e alınmalı... |
nobre gitsin diosunuzda hangi güç gönderebilir nobreyi söylermisinz o kadar çalışkan bi adamı kim gönderebilir |
valla bence nobre iyi mucadele ediyor olabilir ama nobrenin girdigi pozisyonlarin yarisi kadarina boboyu soksaydik bobonun en az 15 golu vardi bizde bu durumda degildik su anda kimse kusura bakmasin bursa macinda bos kaleye sokamadi ankara macinda buldugunu harcadi nobreyi seviyorum ama kesinlikle bobodan iyi golcu degil nobre |
Nobre'yi şimdi göndermezsen ileride para bile versen üstüne gimse almayacak... önce biz vardık diyen arkadaşım da çok haklı Bobo sürekli oynamalı... |
:D:D:D elindekilerin parasını ödeyemiyorsun gidip hala futbolcu alıyorsun !!! Siz önce gidip Sericin takımdan ayrılması için senelik ücretini ödeyin ondan sonra kalkıp transfer yapın :D:D:D her şey Beşiktaş için yapılıyor farkındayım ama aklım mantığım almıyor oyuncu alıyoruz elde kocaman SIFIR !!!! YETER ARTIK DEMİRÖREN !! YETTİ CANIMA !!! ALLAH BELANI VERSİN !!!!! kusuruma bakmayın artık dayancak gücüm kalmadı :( ŞEREFİ OLAN İSTİFA EDER !!!! OLMAYAN REZİL EDER !!!!! |
hayırlı olsun tekke güzel bi futbolcu umarım güzel oyununu bjkde sergiler nedense gelenler hep güzel oynuyodu ama sonra hepsi bozuldular AMA HOLOSKOMUZ HARİÇ |
yalan haber olduğu besbelli |
Türkiye`de Saat: 19:32 . |