![]() |
Alıntı:
|
şerefsiz medya bakalım nereye kadar gidecek. sevindirici nokta büyük BEŞİKTAŞ isminin bu iddialarda karalanmamıs olması. bi kaç serefsiz futbolcunun yaptıgı 103 yıllık kulübe mal edilemez.!! sonuna kadar araştırılsın ve bu işi yapan ne kadar namussuz topcu varsa en agır cezalar verilsin.!!yalnız madem bunlar ortaya atıldı,febe ve gese nin yaptıgı ,her sene küme düşmemeye oynayan takımların yaptıgıda sonuna kadar araştırılsın. o zaman belli olur ak g.t kim kara g.t kim.!!!! son sözüm sergene senin takımdan gitmene zamanında o kadar sevinmiştim ki, şimdi çok daha iyi anlıyorum o sevincimi!! başkaları gibi senin tribüne oynayıp sahte Beşiktaşlılıgına inanmadıgım ve şanlı, asaletli formamızı sana yakıstırmadıgım için kendimle gurur duyuyorum ..!!! bugün sikeyle başkasının hakkını yiyip maç satan yarın namusunu da satar..!!!!!! |
ilk olarak eziklerin ve gaysenin şikeyle elimizden aldıkları şampiyonlukların dosyasını açsınlar sonra baksınlar düşene kalkana. sanki rize ligde kalsa beşiktaş a yıldız takacaklar. o 3 yıldızlı şerefsizlerin şerefsiz yıldızlarını araştırsınlar.ama nerdeee.medya da onların uşağı zaten. |
Haberi yapan fanatik Fenerbahçeli Milliyet Gazetesi'nde yayınlanan haberde telefon konuşmalarının basına sızdırılması akla "Aziz Yıldırım'ın intikamı mı?" sorusunu gündeme getirdi. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Milliyet Gazetesi'nde yayınlanan "Beşiktaş maç sattı mı?" başlıklı haber gündeme bomba gibi düştü. Beşiktaş Yönetimi'nde bazı yöneticilerin bu haberde kaynak gsterilen telefon konuşmalarının Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım tarafından basına sızdırılmasından şüphelendikleri öğrenildi. Başkan demirören'in yönetici arkadaşlarına "O olaydan bu yana 2 yıldan fazla bir zaman geçmiş. Neden sezonun başlamasına az bir süre kala Milliyet'te böyle bir haber yayınlandı?" dediği öğrenildi. Bu haber yapan muhabirin fanatik Fenerbahçeli taraftar olduğu ortaya çıktı. Haberde imzası bulunan Lube Ayar'ın Fenerbahçe taraftar kolu başkanı olması dikkat çekti. Kaynak:Kartalhaber |
bu arada eğer bu haberler doğru ise(doğru olduğuna inanmıyorum) düşürsünler bizi 2. lige... |
Alıntı:
"r.carlos ronaldoya büyük bir sır verdi: seneye febe deyim" gibi rezil bir haber dışında bir tane febe haberi bulamazsınız. Ülkemin medyasından utanıyorum. Ayrıca başbakan şike araştırma komisyonu kurulacak dedi geçen sene, hiç ses çıkmadı. Çünkü biyerleri yemedi o komisyonun çıkaracağı sonuçlara katlanmaya. Tayyip adına üzülüyorum. Azize dediki son altı hafta incelensin, kimse adım atmadı, atamazda. Azize de sözüm bırak 6 haftayı bu sezon komple incelensin. hatta son 3 sezon incelensin, yermi? italyanlar da bazı taşşaklı adamlar varmış ki olaylar su yüzüne çıktı. sizce bizde böle taşşaklı adamlar kaç tanedir? hatta varmıdır? |
Alıntı:
kendi başkanımız bizi rezil ettikten sonra,azizenin yalakası basın yerden yere vurur tabi.... |
biz şu an beşiktaş diiliz ki zaten. senelerce şampiyonluklarımızı elimizden alan gayse ile kanki olduk 10 dakikada. biz şu an sadece süper ligde eziklere antipatisi olan bir takımız. adam çıkmış yeni sezonki hedefimizi açıklıyor:ezikleri şampiyon yapmamak. hani okey oyununda elin iyi değilse rakibi taşlarsında eşinin almasını sağlarsın ya eli,bizimkinin de fikri aynen bu bence. yok bi de anlamadığım bir konu var.bu adam eziklerin hiçbir şeyini çekemiyor.kardeşim ezikler in yaptığı transferlere özensene biraz.bakın görün yarın ezikler kimi kimi getirir.biz de öyle bakarız.başkan da bakacak.ama hiç demiyor yahu bizim teknik adam sihirbaz diil ben de onun eline kaliteli adamları vereyim die. |
Aziz Yıldırım'ın "İstediğim gazeteciyi istediğim zaman kovdurtturum" dediği biryerde biz neyi tartışıyoruz ki.Bu medya kokuşmuş.Aziz Yıldırım'ın bu sözlerine biri çıkıp söyledi mi" Ya kardeşim sen kimsin de istediğin gazeteceyi kovdurttabiliyorsun bakalım" diye.Önce üç sene önce İzmit'te oynanan İstanbulspor-BJK maçının öncesinde İstanbulspor'un soyunma odasına gelen 600 milyarlık çantayı bir araştırsınlar bakalım.Ama yemiyor tabii.Hepsinde g.t korkusu var.İlerde bir gazeteci olmak isteyen ben,bu kokuşmuş medyadan iğreniyorum. |
Alıntı:
ALAYINA GİDER UĞRAŞMA BİZİMLE G.T OĞLANI FENER BU HAYAT DEDİĞİN ELBET BİRGÜN BİTER AZRAİLİN BİZİZ G.T OĞLANI FENER |
Türkiye`de Saat: 07:54 . |