![]() |
Cisseden bize fayda yok ben bunu anladım..Kimse o olmadığı zamanlar takımın halini gördük fln demesin..Adam kötünün iyisi..O olmayınca yerine oynayacak adamlar ondan daha kötü olduğu için mecburen Cisseyi arıyoruz..Ancak oynadığı maçlarda da görüyoruz Çisseyi..Fener maçında bitmiştir benm için Cisse..Önceleri en azından sezon sonuna kadar kalsın diodum ancak şimdi ilk fırsatta yollanmasından yanayım.. |
Alıntı:
|
Bi de şu anadoludan gelen futbolculara karşı olanlar var..:) Bir takım altyapıdan kaçtane oyuncu çıkarabilir ki maximum..Kartalim'in da dediği gibi sadece yabancıyla da olmuyor..Biz istesek kurallar müsade etmiyor..:) Geriye tek yol kalıyor..Anadoluda kendini gösteren, diğer oyunculardan daha fazla öne çıkan adamları almak zorundasın..Bunu başka bir açıklaması yok çünkü..İstesen de olmaz hani:) |
Aynen...Olursa da olur, yapacak başka bir şey yok sonuçta, nedense bizde olmadı ama bundan sonra inş. olur diyelim...Olmamasının sebebleri de alınan oyuncuların o kadarda iyi olmaması tabii...Okan Koç, Burak, İ.Akın gibi oyuncular belki iyiydi ama kendilerine yazık ettiler, ileriye gideceklerine geriye doğru gittiler...Diğerleri de vasattı zaten... |
takas olurmu bilmem ama orta sahamız yol geçen hanı gibi . Buraya takviye yapılacak yerde dahada göbeği boşaltıyoruz. takasda biz kazanırız gibi geliyor. |
cisse ankara gibi takıma gidermi ya ne sanıyorsunuz siz onu hayatta gitmez gönderseler bile adamın bir kariyeri var hem beşiktaşta iş yapmadığını kim söylüyor bütün takım iyi de bir omu var kötü takım olarak herkes kötü |
Ne olursa olsun türkiyeden alınacak tek futbolcu özer kaldı acele etsin demirören |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 16:12 . |