![]() |
Batuhan Karadeniz. Arkadaslar... Almanya birinci ligine cikip ilk yari birincisi olan TSG Hoffenheim Batuhanin pesinde. Su an Eskisehire kiralanan genc Milli oyuncumuzu Hoffenheim en gec bu sezon sonu satin almak istiyor. Hoffenheimdaki bütün Forvetler cok uzun boylu, antrenör Ralf Rangnick uzun boylu forvetleri tercih ettigini söyledi...ve batuhanin gelecegin yildizi olabilecegini söyledi... Hoffenheim´in Forvetleri: -------Isim----------Boy-----Yas----Mac------O. Dakika----Gol----Assist Vedad Ibisevic-----1,89-----24-----17---------1463--------18-------7--- Chinedu Obasi-----1,88-----22-----12----------880---------6--------3--- Demba Ba----------1,90-----23-----17---------1476--------7--------4--- Wellington----------1,87-----20-----3-----------28----------0--------0---(sakatligindan dolayi oynayamadi) bizim batuhana bakilirsada süper bir oyuncu: Batuhan karadeniz Boy:1,92 Yas:17 2 U-15 Milli mac (gol atamamis) 26 U-16 Milli mac (25 Gol) 28 U-17 Milli mac (18 Gol) Besiktasin genc takimlarinda 89 macta 226 Gol atmis. peki siz ne düsünüyorsunuz??? böyle bir oyuncuya sans verilmemeli mi??? |
besiktas oturup batuhanla konusmali yarin birgün mustafa denizli gider o zaman besiktas elinden kacan degeri anlar ben ce yarim sezon kiralansin cünkü bu sezon denizli ona pek sans vermiyecege benziyor en azindan anadolu takimlarindan birinde oynarsa kendini bulur ve denizlide besiktasda kalirsa gelecek sezon onuyeniden kadrosuna koyar....giderse gelecek yeni hoca mutlaka onu ister.... |
Bu adam bobonun yerine çok şahane oynar. |
onda bu terbiye olduğu sürece anca fener gibi bi takımda oynar... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
terbiyeye bakılacak olursa nouma nında terbiyesiz hareketleri vardı_?ona ne demeli.bu zamanda kim terbiyeye bakıyor allah aşkına.başka takımların savunucusu haberci bozuntularının gazına geliyorsunuz k.bakmayın ama...bize terbiye değil iş yapacak futbolcu lazım |
Alıntı:
Sen gecensene fener maçını hatırlamıyorsun sanırım... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Size onun fener maçından sonraki higuan yorumunu paylaşıcam ne demek istediğimi anlarsınız... |
Alıntı:
|
Alıntı:
beşiktaş'ın 16.5 yaşındaki oyuncusu batuhan'ın ikinci yarıda oyuna girdiği, 2-1 fenbahçe'nin üstünlüğü ile süren maçın son dakikasında çok müsait bir pozisyonda higuain’e gol pasını vermediği ve maçtan sonra beşiktaş'ın idari ekibinden görevliler'in batuhan'a "niye vermedin o pası?" diye sorduklarında batuhan'ın: "kardeşim bu işin kuralı; kral yapmayacaksın, kral olacaksın!" diye cevap verdiği maç. Buna ne diyosunuz peki buyrun... Haksızmııyım... |
Alıntı:
Benim hayatımda gördüğüm en terbiyesiz futbolcudur şımarık daha resmen çocuk.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Futbol takım oyunudur meltem hatırlatırım... bir kişi kahraman olmak istiyorsa gitsin başka takıma |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Futbol bir zincir gibidir bi parça koparsa iş baştan bitmiş demektir... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Biz bakan klübüz ve bende bakıyorum ve batuhanın gitmesine çok sevindim... |
baktığımız için bu haldeyiz zaten...bakıp bakmadığımızda çelişki hem,madem bakıyoruz niye noumayı sevdik,madem bakıyoruz niye batu ya sevindiniz_? |
Alıntı:
Pascal hatalarını anladı sonucta değilmi özürde diledi... Tüm Türkiye Cumhuriyetinden... |
Alıntı:
(pascal ı sevmedğim sanılmasın buarada) |
Gördüm görmesine ama sonucta çıkıpta adam gibi özürde diledi.. |
madem hataydı niye pascalı çok sevdin hasan ben bunu soruyorum.niye sevdik.madem batu hatalı niye batuyuda sevmiyrsunuz_?yanlı basının gazı işte.söylemedi deil söyledi ama birse iki yaptı... |
Alıntı:
pascal bambaşka bi adamdı ve öyle hafızalarda kalıcak çok başarılı hırcın hırslı tam sevdiğim tarzda futbolcuydu ama terbiye meselesine gelince ben yinede batuhana gıcığım nouma ne olursa olsun kızmam |
Alıntı:
|
Meltem iyi de arkadasım PAscalla Batu aynı mı ? PAscal kendini sımarıklıgıyla sevdirmediki yüregiyle sevdirdi adam belki okdar iyi oyuncu degildi ( Bjk nin en iyi forvetlerinden di bu güne kadar) ama takıma öncülük yaptı yüregini koydu öyle sevdik biz onu ... Batu naptı sıamrıklık kendini begenmişlik bencillik Batuda cok iyi bir futbolcu ama egr böyle devam ederse ondan hic bir şey olmaz. |
İlk önce şunu söylemek gerekir, bize hem iyi bir oyuncu hemde terbiyeli, karakterli bir oyuncu lazım, her ikiside olmalı mutlaka...Burdaki karakterden kastım, aldığı parayı sonuna kadar haketmeli, canını dişine takarak oynamalı, takımı için onu sevenler için oynamalı, onlara layık olmalı...Yoksa o gece bu barda başka gece şu burda olması, kızlarla gezip tozmasında bir sorun yok, tabii oyununu etkilemediği sürece...Hem oyununu oynar hemde onları yapabilir, biz karışamayız sonuçta buna...Pascal da böyle bir oyuncuydu mesela, her türlü şeyi yapardı belki ama sahaya çıktı mı görevini sonuna kadar yapardı, bizim içinde bu önemli zaten...Batu'ya gelince de, Batu yetenekli bir oyuncu ama şimdi forma şansı bulması zor, takımda 3 üst düzey (Türkiye Ligi için) forvetin olması onun için büyük şanssızlık, şimdi kendinizi hocanın yerine koyun, Batu'ya gerçekten forma verir misiniz bu üçlü varken, ki Bobo bile kulübede otururken...Yavaş yavaş forma verilmesini isterim tabiiki, ne bilim Fortis maçlarında hep Batu'nun oynatılmasını isterim mesela, ama ligde şimdilik zor gerçekten...En iyisi şimdilik bir kulübe kiralamak bence, sezon sonunu gelince biraqz daha netleşir olaylar, Batu'nun göstereceği performansa göre tabii... |
Alıntı:
ama şununda arkasındayım ikisini aynı kefeye koymayarak ama,burdaki derdim ahlak meselesi,madem okadar ahlaklı futbolcu istiyorduk pascalıda sevmeseydik.pascal ilk geldiğinde taraftarın gözdesi olmadan önce yapıyordu bazı şeyleri basın mensuplarının önünde şey yapmak gibi:D,onları gördükçe sevdi taraftar ozamanda pascalın pek bi icraatı yoktu.derdim batuya neden bukadar önyargılılar o sadece yani rahat bıraksalar batuyu belki oda bi pascal olacak,yüreğiyle oynayacak.ayrıca unutmayalım bize şuan kavgacı bi futbolcu lazım kesinlikle.derbilerdede gördük bunu mıy mıy mıy oynuyolar delgado çıt kırıldım faul bile yapamıyr hiçbiri bırakın ahlaksız olsun yani savaşsın ateşlesin takımı.bu yönden yararlı olurdu bence beşiktaşa... |
kesinlikle forma verilmesi gereken bir oyuncu esikisehirde 6 ay staj ona cok seyler ogretecekdir geri dondugunde BJK nin o formanin degerini daha iyi anlayacakdir umarim. |
aynen burnu sürtsün brz |
meltem abla ve metin abi arasinda celisme yaratacak bi konu acmisim galiba :D |
Türkiye`de Saat: 20:12 . |