![]() |
Son Kartal Babic http://www.fotomac.com.tr/2009/01/03...D8BA8774Fx.jpg Beşiktaş yönetimi 27 yaşındaki sol kanat oyuncusu için Real Betis kulübüyle 1.5 milyon euro'ya prensipte anlaştı Transfer çalışmalarını sessiz ve derinden sürdüren Beşiktaş, Hırvat yıldız Marko Babic'in peşine düştü. İki yıl önce hem Beşiktaş'ın hem G.Saray'ın gündemine gelen ve şu anda Real Betis'te forma giyen sol kanat oyuncusu Babic'i, teknik http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Ddirektör Mustafa Denizli'nin istediği belirtildi. Denizli bu futbolcuyla ilgili Galatasaray Teknik Direktörü Skibbe'nin de fikrini aldı. Skibbe'nin , Bayer Leverkusen'i çalıştırdığı dönemde öğrencisi olan Babic'e övgüler yağdırdığı ve "Eğer G.Saray'a sol kanat oyuncusu gerekseydi onun alınmasını isterdim. Kesinlikle çok kaliteli bir futbolcu. Size faydalı olur" dediği ifade edildi. Skibbe'nin bu sözlerinden sonra son kararını veren Denizli, yönetime "Onun alınmasını istiyorum" şeklinde görüş bildirdi. Bunun üzerine hemen kolları sıvayan Beşiktaş, Babic'ten "Gelirim" yanıtını aldıktan sonra Real Betis'le temasa geçti. İspanyol kulübü, 27 yaşındaki futbolcu için kapıyı 2.5 milyon euro'dan açtı. Real Betis sıkı pazarlık sonucu 1.5 milyon euro'ya inince taraflar el sıkıştı. Ancak anlaşmanın kesinlik kazanmadığı, birkaç pürüzün çözülmesine çalışıldığı ifade edildi. |
babic iyi adam yararlı olur takımdada iş yapar bizim bekte oynayabiliyo diye biliyorum |
Babic oynar bizde bence, fena değil...Böyle bir oyuncu lazım da zaten, Tello gibi işte...Betis'te fazla forma şansı bulamadı yanılmıyorsam, ondan satmak istiyorlardır büyük ihtimal...Bonserviside bir şey değilmiş hani... |
Skibbe kötü deseydi alınmayacakmıydı hey allahım ya adamların işine bak |
Alıntı:
|
hmm..fena deiL asLında.ßizde ii is yaßar ßence.. |
bes para etmez bi adam ne leverkusende ne betiste dogru duzgun oynadıgını gormedım serıcten daha faydalı olmaz boyle ıcı gecmıs oyuncuları cokjmu arıolar |
bakalım hayırlısı olsun |
bu kimki, babic cok kötü bi oyuncu benim gözümde, yönetim bize leverkusendeki, bu sezon basinda alamadigimiz michal kadelci getirsin bize. |
yada konyali Kauê´yi alsinlar. |
rakıbıne oyuncu danısıosn olaya bak :) |
İş yapmaz gibi görünüyo ama hayırlısı... |
iş yapar gelirse iyi adam |
babic kötü oyuncu degil.ama okadar üst düzey bir oyuncuda degil.fakat türkiyede birseyler yapabilir.leverkusenden taniyorum onu. |
Çok iyi olsa Betis bırakmaz artı skibbe otoriremi ya saçmalık ötesi |
evet skibbeye danışması saçmalıkların dik alası ama bilmiorum babicte kendni ispatlayacak bi oyuncu hareketli yani |
bu futbolcuyu leverkusen takimindan taniyorum yalniz herkes kurtarici olarak görmesin cünkü oldukca yavas bir futbolcu ayagi iyi, iyi sutlar cekiyor ama türkiyede futbol biraz savumaya yönelik basarili olurmu bilmiyorum....bence avrupada bosta daha iyileri var saten holoskodan bir varki yok belkim holosko babicten daha iyi futbolcu.....yani anliyacaginiz besiktasda suanda iki futbolcu babic tarzi bobo,holosko ne gerek var babice..bence besiktas biraz daha baksin mutlaka besiktasa yariyacak bir futbolcu var avrupada..... |
bence çok ii bi adam babiç.leverkusende harikalar yaratıodu.bazı arkadaslar futboldan anlamıolar heralde... |
babic seriçe göre daha iyi her anlamda ama size birşey söylim adam leverkusende oynarken antrenörü skibbe diye hemen ona sordu oluyor. Bende sizin inanmanızı anlayabilmiş değilim. |
Tam bir görev adamı.Bazılarınız çok kötü oyuncu demiş, acaba hiç izlediniz mi Babic'i çok merak ediyorum. |
Türkiye`de Saat: 13:59 . |