![]() |
Son 3 sezondur hic birseye yaramiyor...Almayadan kimse almak istemiyor..Stuttgartda birakmak istiyor cünkü hem faydalanmiyorlar hemde cok para kazaniyor...Bize gelse G.Zandan daha beter olur 3 mac lala oynar yarim sezen sakat olur..Gerek yok...Gurbete daha iyi ve cok genclerimiz var yönetim onlara yönlendirilmesi lazim |
Yıldıray ,açıklama yapmış ;henüz Türkiye ye gelmek istemiyormuş...Ağzımdan bi küfür çıkacaktı ama zor tuttum..Adam,Takımında "zenci" muamelesi görüyor ve Beşiktaşı beğenmiyor... 1-Yuh olsun sana Yıldıray...adam olsan takımında oynarsın.. 2-Yuh olsun sana Sn.Başkan..Almanyada 2.sınıf muamelesi gören böyle süprüntülere takımımızı kullandırıp,red cevabı alıyorsun ve kendini tatmin fırsatı veriyorsun..106 yıllık Beşiktaş'ı düşürdüğün halden memnunmusun..İnanın kanıma dokundu ya.. |
iyi gelmiyosa cürüsün oralarda, simdi gelmeyi düsünmüyoda ne zaman düsünüyor. 33 - 34 yasinda gelsinde ikinci lig bile kabul etmesin onu. zaten bundan sonra stuttgartda forma sansi bulacagina hic inanmiyorum. |
evet yaa insan sinir oluyor.. |
yahu bu aciklamaya sevindim valla ne yalan soyleyeyim kardesim sezon basina 4 5 mac oynayan bi adamin ne faydasi olacakki besiktasima birak kalsin orda |
Türkiye`de Saat: 18:09 . |