![]() |
Rambo yola çıkıyor! http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...-5_414_232.jpg Mustafa Denizli´nin mercek altına aldığı Borislav Jovanovic´i Cevat Prekazi, FANATİK´e anlattı. Mustafa Denizli’nin mercek altına aldığı Borislav Jovanovic’i Cevat Prekazi, FANATİK’e anlattı. Genç oyuncunun lakabının rambo olduğunu belirten Prekazi, “Önce şunu belirtmek istiyorum. Ben menacer değilim. Mustafa Denizli bana Jovanovic özelliklerinde bir futbolcu tanıyıp tanımadığımı sordu, ben de Sırp Rambo’sunu ona getirme sözü verdim. 1.91 boyunda ve 23 yaşında, ön libero oynuyor ancak defansa yardımı çok, ani ileri çıkışlarla gol de atıyor. Futbol ancak onun oynadığı kadar akılla oynanabilir, verdiği paslar kadar attığı şutlarla da gündeme gelecektir. Mustafa Denizli bu tarz oyuncuları çok sever, ligin ilk 3-4 maçında oynasın takımın değişmezi olur” diye konuştu. |
geçen sene de gordon için milli takımın değişmezi olacak demişlerdi.artık transfer zokaları yemekten usandık. |
Ramboya bak sen..:) Ula adam okadar iyi de 23 yaşına gelmiş 1.lig takımlarının hiç mi dikkatini çekmemiş yani..Gordonu bile hırvatistanın en iyi takımının 11inden aldık..Bu adam da noluyo? Şu ilk 11in değişilmezi olur ayağından çok şey girdi bize..Yeter yaw.. |
Gordon"un sirp versionu!! 1. Lig de oynunyan sirp takimlari görmemis biz bulduk yani!?!? |
aynen 23 yaşına gfelmiş ve 1.lig takımları görmemiş cok ilginc gercekten.. |
gercekten enteresan ama bakalım nolucak |
soyle yapalim ytamam dicem alalim turkiyedeki baska bir takima kiralayalim hakketen dedigimiz kadar iyiyse orda gosterecektir kendisini zaten ama degilse birakiriz gider o takima su anda sampiyonluga oynarken ikinci yariya bu transferle girecegimize hic yapmayalim transfer daha iyi |
ne kadar komisyon alacak cevat prekazi bey acaba ? |
Yaa yapmayın..belkide "ne doktorlar ,ne mühendisler" ehm.. pardon !.. ne takımlar istemiştir de kısmet bizedir..:D |
Bizim ikinci ligde de çok yırtıcı forvetler var. |
Türkiye`de Saat: 14:18 . |