![]() |
Bu sezon başında Trabzon'a gelmişti sözleşme imzalamak için ama sonradan kulübü transferden cayınca Almanya'ya geri döndü.Geçtiğimiz sezon Alman 1. liginde mücadele ediyordu, sadece 1 maçını izleyebildim nasıl bir futbolcu olduğu konusunda net bir bilgim yok.Yalnız Türkiye Ümit Milli takımında da oynuyor galiba. |
bakalım resmi imza görmeden hiç bir transfere odaklanamıyorum sürekli spekülasyonlar cıkıyor |
NTV spor boş haber vermez..Doğru bi haberdir büyük ihtimalle.. Zafer'e gelnce gerçekten iyi topçu..Canlı izledim kendisini..Adanada ümit milli maçta..Frikikten bir de gol atmıştı..Hırslı bi adam..Daha önce de istemiştik ancak TS daha atak çıkmıştı..İyi ki iptal olmuş o transfer..:) Gelmesi iyi olur BJK adına..Geleceği var bu adamın.. |
herkeside aldılar ama hayırlısı bakalım inş doğrudur bu haber ne diyelim yıldırayı alcaklarına zaferi alsınlar |
Alıntı:
Zafer Yelen Almanya 2. liginde oynuyor (Hansa Rostock). Aynı zamanda sakatlığı da var. |
bu sezon cok az oynadi hem formunda degilde hemde uzun sakatligi gecirdi , daha yeni iyilesti...Burda 1.5Mio diyor ama cok olur...500.000 - 750.000 versek hemen verirler..Rostockun ekeonomik problemeri var, yani hic paralari yok...1.5 fazla.. |
Alıntı:
ama ikinci ligde oynuyor, transfermarkt.de forum sayfasinda okudum, hansa rostock taraftarlari cok mutlular, bu oyuncunun gidecegine, hicbirsey yapmadi sadece bi kac kötü frikik kullandi diyorlar. ve bu söylenenler hep tekrarlaniyor. bide zaten sakatligi var hic oynuyamiyor. bunu bize kakalamaya calisiyolar, ben özeri tercih ederim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 13:51 . |